Eveniment-Social

Asociația Studenților Francofoni din Iași, campanie dedicată copiilor cu autism

Publicat: 09 dec. 2019

În perioada 3-17 decembrie 2019, Asociația Studenților Francofoni din Iași provoacă ieșenii și nu numai. Aceștia le solicită să rupă din puținul lor în preajma Sărbătorilor, printr-un proiect caritabil. El este intitulat „Arată că-ți pasă!” și a ajuns anul acesta la cea de-a XIV-a ediție! Scopul proiectului este strângerea de fonduri și ulterior susținerea unei cauze alese. Anul acesta, toate donațiile ajung la Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România ANCAAR – filiala Iași.

Cum te poți implica

Asociația arată că persoanele interesate pot ajuta participând la activitățile organizate în cadrul proiectului.

„Avem pregătite: pe 10 decembrie o seară de film, în sala „Dima” a Universității „Cuza”, de la ora 20:00; pe 11 decembrie, primul Concertul de colinde, de la ora 19:00, la Catedrala Mitropolitană, iar pe 12 decembrie, o seară de poezie, începând cu ora 20:00, la Arte Café. Pe 16 decembrie, cel de-al doilea Concert de colinde, organizat la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:00. Toate activitățile sunt cu intrare liberă, iar scopul acestora este de a strânge donații pentru copiii și tinerii de la ANCAAR și de a crea o atmosferă demnă de venirea Sărbatorilor. În incinta fiecărei locații se vor găsi cutii de donații, în care participanții pot lăsa orice sumă”, arată organizatorii.

De asemenea, persoanele care doresc să ajute, dar nu pot ajunge la evenimentele menționate mai sus, pot dona direct în contul Asociației: IBAN: RO87RNCB0178160880160001loading...

Adauga un comentariu