Cancan ultimă oră

Aspirina din Las Fierbinți, momente de coșmar. Ce s-a întâmplat cu actrița Mirela Oprișor

Publicat: 20 feb. 2022
Mirela Oprișor joacă teatru de ani buni, dar a devenit cunoscută publicului larg grație rolului său din serialul „Las Fierbinți”

Aspirina din Las Fierbinți a trăit momente de coșmar în 1989, la Revoluție. Actrița Mirela Oprișor a vorbit și despre experiențe mișcării de la Brașov, în din 1987.

Vedeta de la Pro TV s-a înscris în Partidul Național Țărănescu, pe vreme când avea doar 19 ani.

Actrița a luat parte la o serie de momente care i-au marcat copilărie și adolescența. Vedeta a povestit, din amintiri, ce a trăit atât la Revoluția de la Timișoara, cât și la Brașov. Vedeta din Las Fierbinți a fost protejată, la acel moment, de un alt revoluționar de pe stradă, care a dat-o cu capul de ciment, în încercarea de a o feri de gloanțe, după cum a povestit chiar ea.

Ce a făcut Aspirina din Las Fierbinți la Revoluția din 1989

În 1989, actrița Mirela Oprișor a participat la Revoluție, la Timișoara. Vedeta de la Pro TV a avut parte de momente extrem de grele și a povestit că un bărbat necunoscut a reușit să o salveze din fața gloanțelor trântind-o la pământ, aceasta fiind sigura șansă de salvare.

„Am fost la evenimentul din 87, când au ieșit muncitorii de la uzina Steaguri în centrul Brașovului. Si cred că aveam 15-16 ani, după care am participat și la Revoluția din 89.

Cel mai dramatic moment a fost când eram pe scările de la Teatrul Dramatic și un domn m-a dat efectiv cu capul de ciment, să stau, ca să mă ferească, pentru că se trăgeau gloanțe din față.La un moment dat, am auzit pleosc-pleosc lângă mine, era creierul unui soldat de pe teatru”, a povestit Mirela Oprișor.

Motivul pentru care actrița de la Pro TV a fost lovită cu bâta la Revoluție

În 1989, Mirela Oprișor povestește că a fost lovită cu bâta, la Revoluție de către FSN-iști, pentru că se înscrise în Partidul Național Țărănesc.

„Am trăit lucrurile astea, eu chiar am fost la Revoluţie. Am luat şi bătaie cu bâta de la FSN-işti. Eram mai mare atunci. Mă înscrisesem în PNŢ, eram mai mulţi tineri şi ne întâlneam într-un local.

Într-o seară, ne-au aşteptat nişte FSN-işti care ne-au bătut cu bâta şi ne-au lăsat acolo. Părinţii mei nici acum nu ştiu, am fost vânătă două săptămâni, dar m-am ascuns de ei. A fost o emulaţie cu tineri, «hai să facem, hai să schimbăm ceva». Era un val, visam să schimbăm lucrurile şi credeam că asta înseamnă, să intrăm într-un partid”, a mai explicat actrița din Las Fierbinți.

Cu cine se iubește celebra „Aspirina”

Mirela Oprișor a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a făcut cunoștință cu soțul său, Mimi Brănescu. Cei doi sunt colegi de breaslă. Istoria lor a început acum mulți ani, la facultate.

Actrița recunoaște că nu îi place să facă gesturi romantice. Partenerii au trecut prin mai multe încercări și au crescut împreună.
Adauga un comentariu