Mozaic muzical

Asta a aparut pe pagina interpretului de muzica populara, dupa ce s-a aflat ca a murit! A fost rapus de boala

Publicat: 21 dec. 2018

Dupa ce s-a anuntat ca Ionel Lucian Sipos a murit la varsta de 31 de ani, rapus de boala, foarte multe mesaje au aparut pe pagina sa de socializare.

Interpretul de muzica populara, Ionel Lucian Sipos, a murit la varsta de 31 de ani. Barbatul a fost directorul unui ansamblu cunoscut. Mai multe persoane au scris mesaje pe contul lui de socializare, transmitand condoleantele.

"Bunul sa il ia in paza lui! Mi se pare absolut incredibil, il vazusem la spectacol pe la inceputul lui decembrie :(, sincere condoleante familiei! / Nu pot sa cred ca aici am facut ultimele poze cu Sipos Ionel Lucian. / Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace / Bunul Dumnezeu sa ii ia in paza lui / Mi se pare absolut incredibil, il vazusem la spectacol pe la inceputul lui Decembrie", sunt o parte din mesajele scrise.

Parintii artistului au transmis un mesaj foarte emotionant: ”Cuvintele nu pot inlocui suferinta. Durerea ne sfasie sufletul. Speranta, iubirea, viata a murit odata cu tine, odata cu tine copilul nostru minunat. N-am stiut ca viata inseamna 31 de ani…am crezut ca dorinta ta de viata e mai presus de orice. Zambetul tau, voiosia ta, tineretea ta ne-a incurajat…ne-ai tinut vii, am trait prin tine si cu tine suflet bland.De azi (n.r. joi) dragul nostru Nelutu, ai ales sa stai intre ingeri, ai ales sa ne privesti din cer… Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun!”loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit