Sport

Asta ar fi mutarea anului in Europa! Doua super forte vor sa achite clauza jucatorului

Publicat: 10 feb. 2016

Daca pe Leo Messi nu-l pot lua, Manchester United si Manchester City sunt în lupta directa pentru un alt star al Barcelonei, brazilianul Neymar. Ambele grupari din Premier League sunt gata sa achite clauza jucatorului, una extrem de mare, în valoare de 190 de milioane de euro, dupa cum scrie AS.

La City, Neymar este dorit în mod special de Pep Guardiola, antrenorul lui Bayern urmând sa îi antreneze pe englezi din sezonul viitor. Atât City, cât si United, vor sa profite de faptul ca Neymar nu pare foarte hotarât sa continue la Barcelona, club cu care se afla sub contract pâna pe 30 iunie 2018.

De altfel, Guardiola l-a vrut pe Neymar si la Bayern Munchen, atunci când a ajuns pe banca nemtilor, în 2013, însa campioana din Bundesliga nu a mai fost dispusa sa faca un alt transfer important, dupa ce îl luase pe Mario Gotze, pentru aproape 40 de milioane de euro.

Manchester City si Manchester United s-au gândit si la salariul lui Neymar: ambele cluburi au posibilitatea sa îi ofere starului brazilian un contract de aproape 60 de milioane de euro pe sezon.

16 goluri a marcat Neymar în acest sezon de Primera Divisionloading...

Adauga un comentariu