Titlurile zilei

Asta chiar e nunta anului la Iași! Actrița care a debutat în piesa „Hai să facem sex!” s-a căsătorit. Focoasa blondă a strălucit într-o rochie ca la Paris și a petrecut într-un loc select

Publicat: 30 iul. 2021
Actrița Erica Moldovan, în rochie de mireasă, artistul Mihai Chelariu
Frumoasa actriță Erica Moldovan s-a căsătorit

Nuntă ca în povești la Iași! Erica Moldovan, o frumoasă actriță din Iași, și artistul Mihai Chelariu și-au unit destinele. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Actrița a optat pentru o ținută simplă în ziua cea mare

Celebra actriță Erica Moldova s-a căsătorit ieri, 29 iulie 2021, cu Liviu-Mihai Chelariu, artistul de la Opera Națională Română Iași. Cei doi, în vârstă de 34 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și au hotărât să își unească destinele. Înainte de ziua cea mare, frumoasa actriță a organizat, alături de mai multe prietene, într-un local din Iași, petrecerea burlăcițelor. Acestea au petrecut până dimineață. Erica a ales să poarte în ziua nunții două rochii.

La cununia civilă, frumoasa actriță a purtat o rochie simplă, scurtă, iar seara a ales o rochie sofisticată, cu multe detalii aplicate în zona bustului. Buchetul miresei a fost format doar din floarea miresei. Machiajul și coafura nu au fost nici ele extravagante. Mirele, Mihai Chelariu, a purtat un singur costum, simplu, de culoare închisă. Pentru domnișoarele de onoare, mireasa a ales rochii de culoare galbenă. După cununia civilă, mirii, împreună cu invitații, s-au retras într-un loc select din Iași, unde au petrecut până dimineață.

Debutul în actorie al Ericăi Moldovan nu a fost ușor

Erica Moldovan a debutat ca actriță la Ateneul Național din Iași în anul 2016, atunci când a fost angajată acolo. A absolvit Liceul de Matematică și Informatică din Constanța, dar și-a dorit foarte mult să devină actriță. După absolvirea liceului a urmat cursurile Facultății de Arte din Iași. De aproximativ 20 de ani, a jucat în sute de spectacole pe scena Ateneului. Erica Moldovan își amintește cu emoții prima zi cand a început, pe data de 26 noiembrie 2006. Primul spectacol în care a jucat frumoasa actriță s-a numit „Hai să facem sex”.

Pe vremea când era studentă, făcea figurație în filme și scheciuri prin localuri, alături de colegii din facultate. Erica povestește că și-a dedicat tot timpul pentru a deveni o actriță bună și accepta să joace pe gratis în spectacole pentru a putea căpăta experiență. În prezent, actrița Erica Moldovan se învârte în lumea mondenă a Iașului și a avut roluri importante în seriale celebre pentru adolescenți. Liviu-Mihai Chelariu, soțul frumoasei actrițe, este artist instrumentist la Opera Națională Română. Instrumentul la care cântă este cornul. În 2020, în plină pandemie, a avut loc și nunta Ioanei Vătămanu, fiica primarului din Târgu Frumos.

Un râvnit burlac din Iași a avut parte de o nuntă de lux

Unul din cei mai râvniți burlaci din Iași a ales să facă o nuntă de zile mari pe o plajă de lux din Grecia. Patronul de la Vivertine, Cezar Amititeloaie, a spus un „DA” mare și și-a unit destinul cu Manuela Alexuc, o femeie foarte frumoasă. Nunta a avut loc în Grecia, invitații au fost pe măsură, iar imaginile cu luxul vorbesc de la sine. Așadar, mireasa, Manuela Alexuc, a avut o superbă rochie albă, iar mirele nu a fost mai prejos. Codul nunții a fost „All white”. Muzica bună nu a lipsit de la nunta luxoasă din Grecia!

Așadar, la eveniment au participat artiști pe măsură care au păstrat vii tradițiile românești. Manuela Alexuc și Cezar Amititeloaie s-au căsătorit pe insula Thasos. Dr. Cezar Amititeloaie este un medic specialist cardiolog în vârstă de 39 de ani, care deține Vivertine. Invitat de mai multe ori în platoul BZI LIVE, medicul a abordat numeroase subiecte de interes național, printre care antrenamentele pentru slăbit sau cât este de nociv consumul de alcool și tutun.

Comentarii
Adauga un comentariu