Magazin

Asta e BOMBA ANULUI! Uite ce vedete ale muzicii autohtone au avut relatii intime cu Leo de la Strehaia – FOTO

Publicat: 19 sept. 2015

Femeile «se bat» pe Leo de la Strehaia, insa asta nu mai e o noutate. Cu toate acestea, el a ales-o intai pe Renata, iar acum pe Dana Criminala, considerand, pentru moment, ca aceasta din urma este femeia pe care o iubeste. Inainte de Renata, mama Renatei, Dana «Criminala» sau «Loredana», Leo de la Strehaia a avut langa el numai «bunaciuni». E drept, relatiile cu divele de la noi s-ar fi consumat in urma cu multi ani cand si ele erau mai tinere.

«Eu stiu ca Andreea Banica, Cristina Spatar, Lili Sandu, Anna Lesko sau Simona Sensual s-ar numarat printre cele care ar fi avut o relatie cu Leo de la Strehaia sau care, cel putin, au flirtat cu el», ne-a povestit o persoana bine informata din anturajul lui Leo. Despre cateva dintre vedetele mentionate s-a si scris, in urma cu cativa ani, in presa.

Pe vremea aceea, nici divele noastre nu erau atat de populare, si nici Leo nu era pe prima pagina a ziarelor. Din pacate insa, se pare ca niciuna din vedete nu l-a convins pe «Craiul Leo» sa renunte la sotie, asa cum l-a facut dragostea pentru Renata si, ulterior, pentru Dana Criminala.

Adauga un comentariu