Actualitate

ASTA i-au gasit medicii Gabrielei Firea in organism – FOTO / VIDEO

Publicat: 15 mai 2019
1

Gabriela Firea a suferit, in ultimele luni, trei interventii chirurgicale care au culminat cu descoperirea, in colon, a unei bucati de sarma de aproximativ 4 cm lungime. Acuzata ca ar fi inventat totul, Firea a prezentat la TV ce au gasit medicii in timpul operatiilor. ”Poate vom ramane toata viata cu aceasta intrebare daca a fost o intamplare sau daca a fost o mana criminala. Ar fi culmea sa arat operatia, lucruri atat de intime, dar, probabil, vom ajunge si acolo. Cine vrea, poate sa ceara, in baza liberului acces la informatii, de la spital, amanunte. Nu am inventat nimic. 

Gabriela Firea, dupa ce a suferit mai multe interventii chirurgicale: "Sper sa fiu programata poate peste doua – trei saptamani la interventia finala care va fi si mai dificila"

Un jurnalist a spus ca nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca sa nu mai zica nimeni nimic. Nu as fi recurs la asa ceva, daca nu se spunea ca am inventat si ca sotul meu a mintit. Nu imi dau seama cum am putut sa inghit asa ceva. La sfarsitul lui iunie voi fi iar operata, pentru sudarea colonului. Chimisti si alti specialisti mi-au spus ca aceasta sarma putea fi inserata in alimente, in dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simtit la inghitire, si se suda in stomac, urmand a produce daune.”, a spus Gabriela Firea.

Comentarii
    • Inghite si tu o sarma din aliaj cu memorie ca sa vezi cum este. La temperatura ambianta este stransa ghem si este mai mica decat un bob de orez. Cand ajunge la 37C se desface.

  • Doamna primar, va rog tare mult sa trimiteti lui Kiba imaginile alea mai intime, poate se convinge si el ca nu mintiti. Totodata mai vede si el cum arata o zona intima la o dama adevarata, ca la capre si oi s-a tot uitat.

  • Asa este cu sxul anl cand il faci cu consilierul „chiloțel” si folosestw obiecte cu prelungire..se risca sa mai ramana si ceva ramasite in anus. Ghinion

Adauga un comentariu