Actualitate

Asta inseamna sa fii tortionar! Augustin Lazar, pensie de 27.000 de lei, dizidentul anticomunist, Marin Iancu, cateva mii de lei

Publicat: 19 apr. 2019
1

Tortionarul Augustin Lazar este proaspat pensionar de lux. Presedintele Klaus Iohannis a dat dovada de slugarnicie, acceptand imediat cererea lui de pensionare. Ca un fapt, Augustin Lazar va castiga aproximativ 27.000 de lei lunar. Intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, dizidentul comunist Marin Iancu s-a declarat socat de pensionarea lui Augustin Lazar.

Un lider politic reactioneaza DUR la adresa tortionarului Augustin Lazar: In comunism si securistii au respectat legea, dar acest lucru nu inseamna ca au fost oameni buni

Ca o comparatie, pensia lui Marin Iancu, adunata, dupa 55 de ani de munca insumeaza 5.000 de lei. O pensie infima, comparatic cu cat castiga tortionarul Augustin Lazar. Intrebat de prezentator despre ce i-ar putea transmite lui Augustin Lazar, Marin Iancu a declarat:

SCANDALOS! Klaus Iohannis NU a semnat, de cateva luni, revocarea Procurorului General, dar in cateva ore a semnat decretul de pensionare

''Va rog sa ma credeti ca mi-a tot fost adresata aceasta intrebare. Ma ingrozeste mereu cand o aud. Ce sa ii doresc, sa ii doresc sa isi manance pensia linistit. Numai biserica il mai poate scapa de pacare.  Am suferit eu, prietenii mei, rudele mele. Nu merita sa ii doresc nimic.'' a declarat Marin Iancu.

 

Comentarii
 • Disidentul are pensie 5000 ? Ooooo, asa da pensie. Amaratii care au muncit si aia o viata abia apuca cifra 2 in fata, dar domnu disident ne haleste cu alea 5000. Brava ! Poate ne zice cineva si cat e salariul mediu net, asa, pentru comparatie cu pensia disidentului. De acolo calculam niscai taxe si dupa aia, tot matematic, vedem cati salariati tin in spate prin taxele lor pe disident. Ar mai fi intetesant si unde se poate face scoala asta de disidenta, cum se ia o asemenea calificare pentru salaroiul ala imens care sa se lase cu un 5000 pensie.

  • omul a muncit 55 de ani pentru pensia aia, aici e vb de pensia kk tului de tortionar lazar care mananca pensie de 27000 lei adica aproape 7000 e pe luna bani pe care altii nici in 1 – 2 ani nui castiga , bai #rezista de kk ce esti

   • Ce scrie in articol,adica 27.000 lunar fac 7.000 pe luna, corect. Adica sai imparti la 55 de ani cum zici,uit-e c-a a-i gresit la socoteala, dec-i m-ai invatate de l-a scoala cate ceva.

  • Asa pensie va avea si Liviu Dragnea si Viorica Dancila, Iordache și Nicolicea. Frumos nu ?
   Si batranica ce lucra la gradinita nu putea sa si lucreze si sa primeasca pensie asa cum fac conducatorii PSD:

   • Nu exagera. Te faci de ras.
    Pensia medie a unui parlamentar este de 4354 lei. Sunt 813 beneficiari.
    Pensia medie in magistratura este de 9700 de lei. Sunt 3227 beneficiari.

    • „Geniule”! Ia compara si munca plus cati ani de scoala si examene are magistratul cu taiatul de frunza la caini si anii de repetentie ai agramatilor tai de parlamentari!

     • Lasa gargara. Cifrele nu mint. Pensiile speciale ale magistratilor inghit de 8,84 ori mai multi bani decat pensiile parlamentarilor.

      Nu exista nici un motiv pentru care pensiile magistratilor trebuie sa fie mai mari decat pensiile parlamentarilor. Mai mici, da. Parlamentarul a fost ales. Magistratul a fost numit. Parlamentarul a facut legile. Magistratul le-a aplicat. Este o diferenta.

 • Pensia nu e mare. Punctul de pensie nu e mare. Doar ca are dreptul la multe puncte de pensie conform reglementarilor. A prestat, are puncte. Ala, dizidentu, ce a muncit de are 5 mii pe luna numai pensia ? Stagiul de cotizare e de 35 nu 55, deci mielu sporuri. Ia ghici !

 • VARZA – asta este legea pensiilor in rominia . asta au vrut sa nu mai inteleaga nimeni si nimic iar ei sa-si traga pensii cam cit cred ca le ajunge nu cit merita la contributia lor . dar ce este mai grav este ca fraierii se cearta iar ei incaseaza fara rusine banul rominului . pentru asa oameni impuscarea este prea blinda -jupuiti de vii si pusi la sare ar fi exact ce merita toti cei ce fac asa legi si beneficiarii lor nesimtiti.

 • Dupa 48 de ani de munca am o pensie de 2900 de lei.
  Traim in tara minunilor.
  Inainte de 89 profesorii aveau pensia tripla fata de acum.

 • Se pare ca obiceiurile de dinainte de 1989 s-au pastrat.Vezi protocoalele,calitatea indoielnica a unora care „lucreaza „in justitie precum Lazar,Kovesi,Tarcea,R.Pruna,Onea, Portocala,Man,***,Guseth,M.Macovei,etc.etc.Justitia este inca departe….

 • onoare la toti disidentii romani…..au avut curaj…..ce in romania lipseste…iar sclavul asta fost procuror e doar un gunoi un lingau al sistemului ca mai toti din breasla lor ……se gandesc doar la burtica lor…..sa fie plina …..si stiu ca nimeni aici nui deranjeaza……da cine stie?????o fi vreo unul care sa o gandeasca ca un sicilian calabrez si sal caute…..sa faca plata gunoiul…..sunt sigur ca scursura asta doarme linistit……..pacat ca nul cautati……eu ma rog la dumnezeu sa nu pot uita nimic daca vreodata am sa stau gratis arestat din cauza la vreo pramatie de procuror militian etc….

Adauga un comentariu