Stiri si curiozitati

Asta schimba tot! Ce s-a intamplat, de fapt, cu Razvan Ciobanu.  Concluzii dureroase din ancheta

Publicat: 10 iun. 2019

Designerul Razvan Ciobanu a murit, in a doua zi de Paste, intr-un teribil accident de circulatie, la intrarea in Sacele. Venea de la Mamaia, iar ultimele informatii aparute in urma anchetei sunt cu adevarat socante. Situatia sa financiara precara a facut ca multi dintre cunoscuti sa il ocoleasca.

In dimineata zilei de 29 aprilie – la ora 7.15 – un localnic din Sacele, care venise sa hraneasca animalele de la ferma, a sesizat politia despre producerea unui accident mortal, un barbat fiind gasit decedat in afara unui autoturism de lux, proptit intr-un copac. Vestea ca Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie i-a surprins pe toti prietenii si cunoscutii acestuia, iar opinia publica a dorit sa afle cat mai multe detalii despre viata lui si, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului.

In ziua de 27 aprilie, Razvan Ciobanu a fost la Festivalul de muzica electronica Sunwaves. Nu era singur, ci insotit de Iulian Cercel, un prieten de-al sau care prefera, conform evz.ro, sa fie prezent pe langa persoane ”influente”.

„Ciobanu avea buzunarele goale, doar cativa banuti si o cheie de masina”, au spus niste politisti, care se aflau in patrulare prin zona.

In prima zi de Paste, acelasi Iulian Cercel l-a invitat pe Razvan Ciobanu la masa, alaturi de alt prieten, numai ca acesta nu a ajuns, chiar daca solicitase un taxi, folosind aplicatia de pe telefonul mobil.

Nu avea telefonul platit

„In data de 28 aprilie, in jurul orei 21.20, Razvan Ciobanu a solicitat un taxi prin aplicatia (…), insa telefonic nu a indicat o locatie corecta, ulterior renuntand la comanda”, au aflat anchetatorii. Iar constatarea care i-a uimit pana si pe politisti este ca „Razvan Ciobanu, neavand telefonul platit, se cupla pe internet, cauta zonele care aveau wireless si comunica prin whatsapp”, iar pe toata perioada cat a fost la Mamaia, nu a avut cazare asigurata.

Din nefericire, situatia financiara a lui Razvan Ciobanu era, pur si simplu, dezastruoasa, astfel incat unii dintre prietenii sai il ocoleau tocmai pentru ca acesta sa nu le ceara bani. loading...

Adauga un comentariu