Actualitate

Astazi are loc ceremonia oficiala dedicata deschiderii noului an academic la Universitatea Cuza – FOTO, VIDEO

Publicat: 29 sept. 2016

Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi a programat in cele mai mici detalii ceremonia care vizeaza deschiderea noului an academic, 2016-2017! Astfel, evenimentul, care va avea loc astazi, 30 septembrie 2016, de la ora 11:00, in Aula Magna Mihai Eminescu a institutiei de invatamant superior, are ca invitat special pe comisarul european pentru Politica Regionala (din anul 2014 – n.r.) – Corina Cretu. Aceasta, fosta jurnalista, a fost apropiata de fostului presedinte Ion Iliescu, caruia i-a fost purtator de cuvânt.

Citeste si:  EXCLUSIV! Un celebru profesor de la Cuza a asistat la momente de groaza. Dezvaluirile sunt tulburatoare – GALERIE FOTO, VIDEO

De asemenea, a fost anuntat ca invitat si Vasile Dincu, viceprim-ministru si ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice din guvernul Ciolos. Dincolo de toate acestea, intreg ceremonialul va fi coordonat de rectorul UAIC, prof. univ. dr. Tudorel Toader si va cuprinde inclusiv cu curs festiv, participarea unor nume sonore din universitatile iesene, decanii de la Cuza, cat si reprezentantii autoritatilor publice locale, anume primarul Mihai Chirica si presedintele Consiliului Judetean (CJ), Maricel Popa.

Citeste si:  Ceremonia de deschidere a anului universitar la Cuza Iasi. Un incident amuzant a perturbat evenimentul – GALERIE FOTO,VIDEO

De asemenea, cursul traditional inaugural prilejuit de acest moment este intitulat „Despre sol, teren si resursa funciara” si va fi sustinut de prof. univ. dr. Constantin Rusu, fostul presedinte al Senatului UAIC, respectiv fostul decan al Facultatii de Geografie si Geologie.

Citeste si:  Deschidere sobra de an universitar la Cuza – FOTO, VIDEO

Citeste si:  Surpriza EXTRAORDINARA pentru studentii UAIC, la ceremonia oficiala de deschidere a anului academic!

Comentarii
Adauga un comentariu