Eveniment-Social

Astazi are loc proba la Matematica de la Evaluare Nationala

Publicat: 28 iun. 2016
1

Astazi, 29 iunie 2016, are loc cea de-a II-a proba scrisa din cadrul Evaluarii Nationale (EN), respectiv la Matematica. Astfel, la Iasi s-au inscris 6.332 candidati, care vor sustine testarea in cele 186 centre de examen. Aceasta va dura doua ore si va incepe de la ora 9:00. Candidatii trebuie sa fie prezenti in sali pana cel tarziu la ora 8:30.

Citeste si: OFICIAL. Vezi cum va decurge la Iasi Evaluarea Nationala – FOTO

Elevii sunt asezati alfabetic, cate unul in banca, iar pe usa fiecarei sali de clasa este afisata o lista cu numele candidatilor. Elevii nu au voie sa intre in sali cu ghiozdane, rucsacuri, sacose sau posete, care trebuie lasate in sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia din unitatea de invatamant. Elevii care refuza depozitarea obiectelor nu vor fi primiti in examen. Candidatii nu au voie sa aiba asupra lor manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, insemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Nu au voie sa aiba telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la Internet, la retele de socializare, si care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul”, arata oficialii ISJ.

Citeste si: Lista completa a locurilor in toate LICEELE din Iasi pentru admiterea 2016 – GALERIE FOTO, VIDEO

De precizat ca, lucrarile nu se vor corecta in judetul Iasi, iar candidatii vor fi supravegheati video. Prima afisare a rezultatelor este programata pe data de 1 iulie (pâna la ora 16:00). În aceeasi zi, vor putea fi depuse si contestatiile (pâna la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi facute publice în data de 5 iulie.

Citeste si: Rezultate simulare Evaluare Nationala 2016: Elevii s-au descurcat mai bine la Limba romana si mai putin la Matematica

Adauga un comentariu