Actualitate

Astazi, cofetariile Friscot indulcesc Iasul cu prajituri minunate! – VIDEO

Publicat: 06 iun. 2012
1

Grupul iesean Panifcom a deschis primele doua locatii din lantul Friscot. Ele sunt situate in Copou, pe strada Codrescu, nr.6, unde este Laboratorul Friscot si in cartierul Dacia, nr. 35 la Bicaz.

Friscot – cofetarie cu patiserie cu tot –  este un concept care reuneste trasaturile unei cofetarii clasice cu eleganta unei patiserii frantuzesti, in care se regasesc si toate specialitatile de panificatie Panifcom. Friscot isi doreste sa devina locul specific din acest oras, unde, atat copiii, ca si adultii sa poata trai experiente fericite si amuzante care sa le insenineze ziua.

O informatie importanta despre specificul acestor cofetarii este aceea ca, toate ingredientele folosite in creatia produselor sunt 100% naturale si provin din fermele si unitatile agricole proprii Grupului Panifcom. Deasemeni, in locatiile Friscot veti putea gasi cel mai nou produs Panifcom – Painea lui Stefan – o specialitate ieseana buna-foc dupa o reteta secreta stiuta doar de Stefan. Painea lui Stefan are gustul painii coapte in vatra bunicilor, este creata dupa metoda traditionala cu maia fermentata timp de 26 de ore si are numai ingrediente naturale – apa, faina, sare, maia.

Iesenii pot gusta la Friscot deserturi inedite cum sunt: spuma de caramel cu rondele de ciocolata si pere caramelizate, crema de banane cu mille feuilles sau prajitura racoritoare cu menta si fulgi de ciocolata sau isi pot asigura gustari delicioase cu produse de patiserie abia scoase din cuptor.

Fie ca ies la o prajitura sau fac comenzi pentru diverse evenimente, clientii Friscot beneficiaza de cele mai neasteptate promotii: 5 e cu noroc – la fiecare 5 prajituri, a 6-a este cadou, tortul aniversar aduce in dar un tort mic « pe care sa-l mananci in pat », la tortul de nunta, Friscot ofera un tort cadou pentru nasi, iar, « daca te impiedici cu tortul si aduci dovezi, poti cumpara altul la numai jumatate de pret ».

Programul de functionare Friscot incepe de la ora 07.00 pana la ora 21.00 in cursul saptamanii si pana la ora 20.00 sambata si duminica.

Friscot este partea dulce a Grupului de Firme Panifcom – compania ieseana de panificatie dedicata gustului, sanatatii si prospetimii !

Contact :

1. Laborator Cofetaria  Friscot-  Iasi, Str. Codrescu nr. 6, telefon/fax: 0232-221326, mobil : 0746- 010748, email: comanda@cofetariafriscot.ro

2. Cofetaria Friscot Dacia, Bd-ul Dacia nr.35 ( Bicaz), telefon/fax: 0232-221326, mobil : 0746- 010748, email: comanda@cofetariafriscot.ro

Comentarii
Adauga un comentariu