Sport

Astazi incepe etapa 14 din Liga I

Publicat: 17 nov. 2011
1

Dupa doua saptamani de pauza, cauzata de jocurile echipei nationale a Romaniei cu Belgia si Grecia, astazi va debuta etapa 14 din Liga I de fotbal. Doua partide sunt programate azi, Petrolul Ploiesti – FCM Targu Mures si Otelul Galati – Sportul Studentesc. Daca jocul de la Galati are o favorita certa, mult mai echilibrat este meciul de la Ploiesti, dintre Petrolul si FCM Targu Mures.
Ieri, prahovenii au primit si o veste buna. Comisia de Recurs a decis ca meciul din aceasta seara sa nu se mai dispute cu portile inchise. În tribuna se vor afla, însa, doar femei si copii, dupa modelul facut deja celebru în întreaga lume de clubul turc Fenerbahce. Pe Facebook s-a creat un „event” prin care se încearca strangerea a 15.096 de femei care sa confirme faptul ca vor fi prezente la meciul de astazi.

Clubul Petrolul a primit o suspendare de sase etape dupa incidentele de la meciul cu Steaua, atunci cand fundasul Stelei, George Galamaz, a fost lovit cu pumnul de un spectator intrat pe teren, iar portarul Ciprian Tatarusanu a suferit o arsura pe spate în urma exploziei unei petarde aruncate din peluza suporterilor prahoveni. Ploiestenii nu aveau initial dreptul de a permite vreunui spectator accesul la urmatoarele sase partide de pe teren propriu.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro programul complet al etapei 14 din Liga I si clasamentul la zi.

Adauga un comentariu