Eveniment-Social

Astazi incepe sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat – UPDATE, VIDEO

Publicat: 12 iun. 2016

UPDATE 14:08 – In judetul Iasi sunt 45 de centre unde aproximativ 4.300 de tineri sustin prima proba. Astazi, cam 2.000 de tineri vor fi evaluati la proba orala de limba romana. Aici nu se dau note, ci doar calificative.

STIRE INITIALA – Peste cinci mii de liceeni ieseni intra in febra celui mai mare examen national, anume Bacalaureatul. Astfel, de astazi, 13 iunie 2016, si pâna pe 15 iunie va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in Limba româna, de pe 15 – pâna pe 17 iunie evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala în Limba materna, de pe 21 pâna pe 24 iunie va avea loc evaluarea competentelor digitale, iar de pe 27 iunie pâna pe 1 iulie, evaluarea competentelor lingvistice într-o limba de circulatie internationala.

Citeste si: OFICIAL. Vezi cum va decurge la Iasi Evaluarea Nationala – FOTO

Prima proba scrisa, cea la Limba si literatura româna, va avea loc pe 4 iulie, iar pe 5 iulie va avea loc proba scrisa la Limba materna. De asemenea, pe 6 iulie este programata proba scrisa la disciplina obligatorie a profilului (Matematica sau Istorie – n.r.), iar pe 8 iulie, proba scrisa la alegere a profilului. Pe 12 iulie se vor afisa rezultatele, urmând ca în perioada 13-15 iulie sa se rezolve contestatiile. Pe 16 iulie vor fi publicate rezultatele finale ale testului de maturitate din cadrul ciclului liceal. 

Citeste si: Lista completa a locurilor in toate LICEELE din Iasi pentru admiterea 2016 – GALERIE FOTO, VIDEO

Citeste si: Rezultate simulare Evaluare Nationala 2016: Elevii s-au descurcat mai bine la Limba romana si mai putin la Matematicaloading...

Adauga un comentariu