Eveniment-Social

Astazi se da verdictul in dosarul celui mai teribil accident din Iasi

Publicat: 15 feb. 2012
1

Magistratii de la Judecatoria Iasi au anuntat ca vor da astazi verdictul in dosarul care priveste cel mai cumplit accident din istoria recenta a Iasului. Pronuntarea in cazul accidentului de la Scanteia, din august 2009, a fost amanata de mai multe ori si, cel mai probabil, astazi, la ora 12.00, va fi anuntata in sedinta publica. Avand in vedere ca soferul vinovat a murit, acesta poate fi tras la raspundere.

Ionel Dumitriu, de 42 de ani, a fost trimis in judecata pentru comiterea infractiunilor privind nerespectarea regimului transportului rutier public, falsul intelectual si uzul de fals. Constantin Scantei, cel de-al doilea administrator al firmei, va fi pedepsit pentru neluarea vreuneia dintre masurile legale de securitate si sanatate in munca de catre persoana care avea indatorirea de a lua aceste masuri si nerespectarea regimului transportului rutier. Expertiza a aratat ca, in momentul impactului, trenul avea o viteza de 70 km/h, iar microbuzul stationa.

Comentarii
  • Stai ca n-am inteles asta: „Avand in vedere ca soferul vinovat a murit, acesta poate fi tras la raspundere.” Cum adica? Mortul va merge la puscarie? Ce id.ioti mai sunteti… Si mai aveti pretentia sa va numiti jurnalisti…

Adauga un comentariu