Eveniment-Social

Astazi se incheie pelerinajul de la Cacica. Invitatul special este Preafericirea Sa Fouad Twall, patriarhul latin al Ierusalimului

Publicat: 14 aug. 2016
1
Astazi, 15 august 2016, se finalizeaza marele pelerinaj al catolicilor din localitatea Cacica din judetul Suceava. Programul celebrarilor dedicate hramului de astazi este urmatorul: de la ora 06:00 – Sfânta Liturghie de dimineata, 07:30 – Sfânta Liturghie greco-catolica (în biserica), 08:30 – Sfânta Liturghie în Limba maghiara (la grota), 09:15 – Sfânta Liturghie în Limba polona (în biserica), 09:15 – Sfânta Liturghie în Limba germana (la grota), 11:00 – Sfânta Liturghie solemna pontificala a hramului, cu venerarea icoanei Maicii Domnului din Cacica, încheiata cu procesiunea în jurul bazilicii. De precizat ca, anul acesta, la celebrarile hramului sanctuarului de la Cacica a fost invitat si Preafericirea Sa Fouad Twall, patriarh latin al Ierusalimului.

Citeste si : Catolicii din Iasi in pelerinaj la Cacica, de Adormirea Maicii Domnului 

Comentarii
  • Astazi se incheie Cheta Evazionala de la Cacica. Invitatul special este PreaHotitul Fouad Twall, patriHotul latrin al Evaziunii Ierusalimului.

Adauga un comentariu