International

Astăzi va avea loc înmormântarea lui Diego Armando Maradona. Imaginii emoționante de la funeraliile legendei fotbalului – Galerie Foto, Video, Live Vide

Publicat: 26 nov. 2020

Mii de oameni se adună la Casa Rosada, reşedinţa prezidenţială din Buenos Aires, pentru a-şi lua rămas bun de la Diego Armando Maradona. Fostul mare fotbalist a murit miercuri, 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani, din cauza unui stop cardiac.

Diego Armando Maradona a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac suferit într-o locuinţă din Tigre, la nord de capitala Buenos Aires, în care se recupera după operaţia recentă la care a fost supus pentru îndepărtarea unui hematom subdural.

„Înmormântarea va avea loc astăzi, în această după-amiază, în Grădina Păcii, în Bellavista”, în nord-estul capitalei Argentinei, unde sunt îngropaţi părinţii săi, a indicat Sebastian Sanchi.

Maradona și dialogul din urmă cu 15 ani în care a spus ce mesaj ar vrea să-i apară pe piatra funerară

Nu a prevestit nimic. Pur și simplu a vorbit despre propria-i moarte într-un interviu inedit din urmă cu 15 ani. Pentru că așa a fost el, imprevizibil! Mai ales pe terenul de joc. A surprins atunci când a vorbit despre moartea sa, mai ales că și-a exprimat și o dorință legată de mesajul pe care l-ar vrea pe piatra de mormânt.

Așadar, în 2005, pe vremea în care Maradona realiza o emisiune de televiziune, „La Noche del 10”, Diego și-a luat el însuși un interviu. Momentul a fost acum redat de către jurnaliștii de la Ole.

@neymbapp💔💔💔 ##maradona ##rip ##footballl ##ftbl♬ оригинальный звук – iKON

Adauga un comentariu