Magazin

Așteptarea a luat sfârșit…! BURGER-UL, ACEST PREPARAT URBAN SOFISTICAT

Publicat: 12 ian. 2021

Irezistibil prin definiție, acest preparat modern, plin de savoare și personalitate oferă prin simplitatea ideii lejeritatea necesară Chefilor de a face inovație prin ingredientele alese. Bunăoară că acest preparat a devenit emblematic pentru stilul de viață urban, și totodată un preparat preferat de noi toți, este un lucru știut iar despre asta s-au scris multe rânduri de către specialiștii în gastronomie.

Așteptarea a luat sfârșit…! Este atât titlul de pe Revista noastră Mamma Mia, recent lansată, dar și lait motivul apariției pe prima pagina a conceptului BURGER Mamma Mia. Așadar pe parcursul anului trecut ca urmare a recenziilor primite atât din partea clienților cât și a feedback-ului pozitiv a celor implicați în conceperea, prepararea și degustarea acestor produse noi,dar și pe baza chestionarelor am decis că acum este momentul să lansăm linia de burger gourmet. Chefii Mamma Mia au ales să ne pregatească nu unul ci 4 tipuri de burgeri toți apetisanți, gustoși din dorința de a bucura cat mai multe din preferințele celor ce iubesc acest fel de mâncare.

Burger &Fries

Burger-ul de vită – Un Clasic în Viată. Este adevarat că burgerul în sine este un tot, o combinație de gusturi și texturi și se dorește a fi acea „lingură perfectă” în materie de gastronomie urbană dar piesa centrală a acestui clasic este carnea de vită. Carne pe care noi o amestecăm cu condimente și mirodenii pentru o marinare ideală după o rețeta secretă și apoi carnea este lasată la odihnit exact cât toate aromele să se împrietenească. Carnea este apoi gătită atent de chefii nostri, exact cât trebuie pentru a crea o experiență culinară interesantă. Ne dorim ca acest preparat să devină un MUST HAVE al tuturor celor care ne trec pragul și un preparat „Signature dish” Mamma Mia.

Fish Burger-ul 

Burger-ul de pește – Echilibrul perfect!Usor dar bogat în nutrienți și Omega3 prin combinația irezistibilă a somonului și al șalăului face ca acest burger să fie în topul preferințelor celor ce îndrăgesc preparatele din pește sau fructe de mare. Dieta echilibrată și bogată în elemente nutritive sănătoase precum aminoacizii din carnea de pește a fost motivarea chefiilor Mamma Mia pentru a crea acest deliciu. Prospețimea naturală a salatei adaugată cu griă în chifla de brioșă handmade, la mijloc burgerul de pește aromat de pe grill-ul încins, brânza Brie topită și sosul Caesar cu gustul mediteranian inconfundabil fac din această combinație una perfectă și de nerefuzat!­Pentru iubitorii de gusturi îndraznețe se poate lua în calcul și o abordare mai spicy a preparatului adăugând cu succes lângă cartofii perfect crocanți un Sos Picant Mamma Mia făcând această asociere de gusturi una intensă și remarcabilă.

Turkey Burger

Sofisticat și prietenos! Un „frate” mai rebel al burgerului clasic și al treilea în lista prezentării noastre este Burgerul de Curcan având cea mai bună notă pentru textura inconfundabilă a cărnii cât și pentru combinația reușită dintre cele doua bucăți de chiflă ușor rumenită. Că diversitatea ingredientelor pune mereu imaginația chefilor la treabă e un lucru bine știut iar acest mix nu se dezminte. El reușește să ne impresioneze nu numai prin amestecul desăvârșit de carne ușoară de curcan cu puțină grasime cât și prin gustul rafinat obținut după asezonarea cu mirodenii atent selecționate, și mix-ul fresh de salate crocante si castraveciori murați peste care șade sosul Tzatziki, această notă curajoasă ce are rolul de a împrieteni toată această nouă formulă a burgerului de curcan. Pentru un plating complet la final propunerea de servire a burgerului ne este recomandată de chefi cu sosul Tartar și cartofi prăjiți.

Vegetarian Burger

Plin de culoare –  Veganul Fericit! Viața noastră trepidantă plină de provocări zilnice are la un moment dat o mare nevoie de reașezare, de echilibru și de reîntoarcere la natură. Trend actual în domeniul alimentației Veganismul, această filosofie modernă ce caută să ne ofere alternativa mai sănătoasă a meselor de peste zi, stă la baza reinterpretărilor culinare a preparatelor consacrate în mai toate bucătăriile mapamondului.

Un burger vegan? Bine-nțeles! Asta da provocare culinară pentru chefi deoarece când spui vegan…spui natură, spui proaspăt și acest burger apetisant trece cu brio examenul și celui mai convins carnivor. Burgerul vegetarian de la Mamma Mia se face remarcat prin prospețime și culoare prin texturile diferite si gusturile explozive ale ingredientelor. Muștarul regesc întins pe brioșa hand made #dePOSTfriptă pe grill face casă bună cu ceapa roșie marinată, burgerul aromat cu margini crocante și sosul cu gust de ardei copți foarte curajos și picant. Formula completă de servire a acestui burger vegetarian #dePOST este alături de cartofii prăjiți și ketchup proaspăt.

Curiozitatea descoperirii acestor bunătăți din categoria Gourmet v-o lasăm să vă fie deplină, într-o atmosfera placută, trecându-ne pragul Restaurantului nostru unde vă așteaptă zâmbitoare #echipa Mamma Mia, sau alegând opțiunea comenzilor ONLINE accesând NONSTOP site-ul www.mammamia.ro, iar telefonic la 0762 662 642.

Cu drag #echipaMammaMia

 

 

 

 

 

 

Adauga un comentariu