Eveniment-Social

Astfel de pacienti ajung aproape zilnic la spital. Medicii sunt ingrijorati

Publicat: 26 iul. 2018
1

In ultima perioada, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iasi ajung tot mai multe persoane care incearca sa-si puna capat zilelor, consumand cantitati impresionante de medicamente. Pe langa aceste persoane, la unitatea medicala ajung si cazuri de ieseni consumatori de droguri si alcool, care sufera intoxicatii.

Astfel, aceste probleme ocupa un loc fruntas in topul patologiilor intalnite la Unitatea de Primire Urgente. De cele mai multe ori, aceste persoane, care decid sa consume cantitati uriase de pastile, sunt gasite in propriile locuinte de catre rude, care solicita ajutorul echipajelor medicale.

Citeste si: A fost transportat de urgenta la spital. Acest barbat a suferit rani grave in urma unui accident rutier

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o tanara care a suferit o intoxicatie voluntara cu somnifere. Din informatiile pe care le avem, aceasta a consumat aproximativ 25-30 de comprimate, fiind vorba despre o tentativa de suicid. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, pacienta a fost dirijata catre psihiatrie pentru controale mai amanuntite si pentru a se stabili motivul pentru care a recurs la acest gest", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu