National

Ăștia ne conduc! Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a confundat protestatarii! A discutat cu aceştia crezând că protestează pentru dosarul 10 august. Spre dezamăgirea ministrului, oamenii strânşi la faţa locului protestau pe o totul altă speță – VIDEO

Publicat: 05 mart. 2021
Ministrul Stelian Ion a vorbit cu mai mulți protestatari crezând că sunt veniți pentru dosarul 10 august
Ministrul Stelian Ion a vorbit cu mai mulți protestatari crezând că sunt veniți pentru dosarul 10 august

Stelian Ion a fost prins în offside de mai mulţi protestatari care doreau să comunice cu acesta pe ideea dezincriminării conducerii cu permisul suspendat. Ministrul s-a arătat uimit de faptul că, la fața locului s-au strâns atâția oameni pentru a protesta pe această speță.

Patronul care a organizat protestul s-a arătat indignat de faptul că statul ar cheltui peste 3000 de lei pe lună daca l-ar băga în pușcărie, asta în condițiile în care, dacă  ar fi lăsat în libertate ar aduce plus valoare prin numărul angajaților pe care îi are

Ministrul Stelian Ion a vorbit cu protestatarii crezând că fac un alt tip de protest

Profesionalismul lui Stelian Ion, ministrul de Justiţie al României a ieşit la iveală atunci când acesta a început să comunice cu mai mulţi oameni adunaţi să protesteze în fața ministerului. Totuşi, protestatarii erau angajaţii unui bărbat care era supărat pentru că fusese condamnat pentru faptul că ar fi condus cu permisul suspendat. Acesta cerea ministrului de Justiţie să dezincrimineze acest lucru:

”Eu am ieșit, am crezut că e vorba de 10 august, dar am înțeles că e o speță particulară. Dar cum ați venit chiar azi, când a fost subiectul 10 august? Toți oamenii de aici sunt pe speța dvs?”, i-a întrebat surprins Stelian Ion pe protestatari.

Patronul în cauză, Dima Severică, i-a explicat ministrului că vrea dezincriminarea respectivei infracțiuni, iar ministrul i-a cerut să îi trimită un memoriu pe email. Severică i-a transmis că a trimis deja pe email, dar nu a primit nici un răspuns.

”Bine, eu primesc și spam”, a replicat ministrul Stelian Ion.

Discuția a mai continuat preț de câteva minute, timp în care protestatarii au cerut abrogarea din Codul Penal a prevederii care incriminează conducerea fără permis, pe motiv că ”statul cheltuiește prea mulți bani cu pușcăriașii”.

Stelian Ion s-a făcut remarcat și prin alte scandaluri

Incă de la preluarea mandatului de ministru al Justiţiei, Stelian Ion s-a făcut remarcat şi prin alte scandaluri. De exemplu, acesta a sfidat şedinţa CSM de la care a plecat chiar la mijlocul evenimentului. Gestul ministrului a fost unul unic în istoria recentă a justiţiei Române și a stârnit rumoare în rândul judecătorilor care l-au acuzat de o lipsă de respect.

Totuşi, plecarea ministrului nu a fost întâmplătoare. Acesta era certat de mai mulţi judecători care îl acuzau de faptul că dezinformează în formă continuată ambasadele din București.

Comentarii
Adauga un comentariu