Magazin

Astia sunt cei mai tarani miri! Uite ce au putut sa isi scrie pe tortul de nunta! Sunt romani si au ajuns de rasul intregii lumi

Publicat: 20 iun. 2015
Doi tineri nuntasi au dorit sa aiba o nunta de vis, dar au dat-o in bara in ultimul hal. Nu stim cum a decurs petrecerea, dar ne putem da seama cum au stat lucrurile dupa cum arata tortul de nunta pe care l-au avut cei doi.

Vezi si Cel mai exotic tort pentru nunta – FOTO
Pe langa faptul ca „delicatesa” este extrem de mica si saracacioasa, mirii au ales sa o faca macar „de firma” asa ca au inscriptionat numele unui producator de materiale sportive chiar pe tort. Poza a ajuns pe net si toata lumea a ras de asemenea minunatie.
 loading...

Comentarii
  • Porcarie de articol! In primul rand ce anume din poza de mai sus indica faptul ca sunt romani???? In al doilea care e treaba ca tortul e mic? Poate aveau o nunta mica in familie!Apoi…ce stire e asta???

    • iar formularea „cei mai tarani miri” stimata „oraseanca/orasean” care ai scris acest articol idiot, de cate ori ai pus mana pe o sapa ca sa poti face asa o asociere? Ar trebui sa va fie rusine pentru asemenea titlu…

Adauga un comentariu