Telefoane mobile

Aston Martin lanseaza inca un telefon de lux – Grand Touch

Publicat: 07 mart. 2012

Mobiado este unul dintre acele branduri de telefoane de lux, pe care le vedem de obicei asociate cu jucatorii de fotbal sau miliardarii. De aceasta data ei anunta lansarea unui telefon Android cu touchscreen, creat in colaborare cu Aston Martin, companie cu care colaboreaza din martie 2011. Numele nou-venitului este Mobiado Grand Touch si poate fi vazut mai jos:

Inca un telefon de lux Aston Martin de la Mobiado - Grand Touch, cu functii de Nexus S

Handsetul vine cu logo-ul Aston Martin in partea din spate si ca si precedentul model Grand Touch (lansat in august 2011), acest device este un Samsung Nexus S cu o carcasa scumpa aplicata peste. Corpul acestui device este fabricat din aluminiu, dar acel gen de aluminiu ultrarezistent folosit pentru avioane. Clientii au si optiunea unei carcase din aur roz sau galben, in functie de preferintele fiecaruia. Telefonul va fi impodobit cu perle si cu cristale de safir, plus obisnuitul material otel inoxidabil.

Telefonul Mobiado Grand Touch Aston Martin este vandut deblocat, suporta conectivitate quad band GSM si tri band HSDPA, iar dotarile hardware sunt cele ale lui Nexus S: display WVGA de 4 inch, WiFi, Bluetooth, camera de 5 MP in partea din spate, CPU single core de 1 GHz, 512 MB RAM si 16 GB memorie interna. Din pacate smartphone-ul ruleaza Gingerbread si nu Android 4.0 ICS si sunt sigur ca pretul sau va fi pe masura buzunarului unui posesor de automobil Aston Martin.

Inca un telefon de lux Aston Martin de la Mobiado - Grand Touch, cu functii de Nexus Sloading...

Adauga un comentariu