Sport

Astra, echipa momentului în Liga 1. Cum pot termina Alibec și Budescu anul pe locul 1

Publicat: 07 dec. 2019

Astra Giurgiu este, fără doar și poate, echipa momentului în Liga 1. Giurgiuvenii au ajuns la 7 victorii consecutive, iar Ion Crăciunescu susține că există motive ca cei din conducere să se gândească la titlu.

„Au argumente să creadă în titlu și să nu uităm că au câștigat la Viitorul, unde se câștigă foarte greu. Cred că sunt primii care fac asta în acest sezon”, a spus Ion Crăciunescu.

Astra Giurgiu poate termina anul pe primul loc

După cele 7 succese la rând, Astra a profitat de pașii greșiți ai adversarelor și a urcat pe locul 2, în Liga 1, cu 37 de puncte. CFR e lider, cu 38 de puncte. Universitatea Craiova completează podiumul (34 de puncte).
Astra mai are trei meciuri de disputat în 2019, cu Universitatea Craiova și Academica Clinceni (acasă) și cu CFR, în deplasare. Dacă va face 9 puncte, echipa lui Bogdan Andone va termina anul pe primul loc în Liga 1.
Fostul antrenor al celor de la FCSB a reușit să aducă o atmosfera excelentă într-un vestiar cu nume grele, precum Denis Alibec, Constantin Budescu sau Gabi Tamaș. Chiar dacă a fost criticat de desele grătare la care participă fotbaliștii, Andone are un mare merit pentru poziția excelentă în care e află Astra.loading...

Adauga un comentariu