Sport

Astra poate da lovitura pe piata transferurilor! „Sapunaru si Budescu au sanse sa vina”

Publicat: 29 iun. 2016
1

Astra insista pentru aducerea celor mai importante tinte din aceasta vara: Cristian Sapunaru si Constantin Budescu. Antrenorul campioanei României, Marius Sumudica, a anuntat ca îl asteapta în cantonament chiar în zilele urmatoare pe fundasul dreapta.

Presedintele Danut Coman se ocupa de negocierile cu Sapunaru, care este liber de contract dupa despartirea de Pandurii, în aceasta vara. În cazul lui Budescu, lucrurile sunt putin mai complicate. Giurgiuvenii trebuie sa negocieze împrumutul cu chinezii de la Dalian Yifang, care în iarna au platit 1,2 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Atât presedintele Coman, cât si antrenorul Sumudica se ocupa de negocieri.

Între timp, mijlocasul ofensiv a fost si accidentat, dar Sumudica este de parere ca sunt sanse mai mari de 50% ca atât Sapunaru, cât si Budescu sa ajunga la Astra. „De transferul lui Sapunaru se ocupa Dani Coman. Speram ca Sapunaru sa ni se alature în aceasta pregatire, în câteva zile. La Budescu, eu ma ocup 30%, Dani Coman 70%. El îsi doreste sa revina la noi. Nu a prea jucat acolo, a fost si accidentat, sa vedem daca îl putem împrumuta. Eu îi vreau pe amândoi, si pe Sapunaru si pe Budescu, cred ca sunt sanse peste 50% sa îi luam”, a declarat Marius Sumudica.

Starea lui Denis Alibec se îmbunatateste, iar antrenorul Astrei anticipeaza ca atacantul va putea juca în maximum 5 saptamâni.
„Alibec e accidentat, are o orteza pe care o poarta doar ziua, nu si noaptea. Am vazut ca poate sa miste piciorul. Nu e nevoie de operatie, într-o luna, o luna si o saptamâna sper sa fie pe teren”, a mai spus tehnicianul campioanei României.

Adauga un comentariu