Sport

Astra se destrama! Primul fotbalist care îsi depune memoriu si pleaca la o rivala din Liga I: e ademenit cu un salariu aproape dublu

Publicat: 16 mai 2019
1

Problemele Astrei duc la destramarea echipei! Dupa plecarea lui Dani Coman, care si-a dat demisia din functia de presedinte, Filip Mrzljak (26 de ani) e primul fotbalist care va pleca de la formatia de lânga Dunare. Mijlocasul îsi va depune memoriu la FRF si este asteptat sa semneze cu U Craiova, care îi propune un salariu aproape dublu fata de cel din prezent.

Mrzljak a fost deja ofertat de Craiova, iar acum oltenii asteapta se depuna memoriu pentru a deveni liber de contract si sa poata semna cu formatia din Banie. Mijlocasul croat s-a plâns de lipsa banilor la flash-interviul de dupa înfrângerea suferita în fata Viitorului, 3-0 la Ovidiu, si nu mai are rabdare sa-si primeasca banii de la Astra. Va depunde memoriu sa devina liber, iar Craiova îl asteapta cu bratele deschise, sustine Fanatik.

Salariul lui Mrzljak va creste considerabil dupa mutarea la Craiova, conform sursei citate. Acesta va încasa 9.000 de euro pe luna în Banie, fata de doar 5.000 cât are la Astra, unde oricum îsi primeste greu remuneratia. Filip Mrzljak e unul dintre cei mai buni fotbalisti din lotul actual al Astrei, unde este si capitan!

Mijlocasul de origine croata a strâns nu mai putin de 27 de meciuri în acest sezon la Astra, timp în care a marcat o data, în 2.304 minute jucate.
1 milion de euro este cota de piata a lui Filip Mrzljak, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

 

Adauga un comentariu