Sport

Astra vrea depunctarea Stelei: „Altfel, s-ar crea un precedent periculos!”

Publicat: 28 ian. 2016
1

Scandalul dintre Steaua si echipa nationala, pe seama celor sase jucatori care nu au mai ajuns pâna la urma în cantonamentul primei reprezentative din Antalya, a iscat mai multe discutii în fotbalul romanesc. Dani Coman, presedintele celor de la Astra Giurgiu, a spus ferm, în cadrul unei interventii ÎN DIRECT, gazduita de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, ca cea mai buna masura în acest scandal ar fi depunctarea campioanei.

”Si eu mi-as fi dorit ca jucatorii mei sa fie prezenti la antrenamente în al doilea stagiu de pregatire. Am vazut declaratia lui Reghe, am vazut si declaratia domnului Iordanescu, sunt un pic în contradictoriu. Sunt convins ca Federatia va lua decizia potrivita si va avea mare grija sa nu se creeze un precedent, pentru ca se va crea un precedent periculos daca nu se vor lua masuri”, a spus Coman la Digi Sport.
Oficialul liderului din Liga 1 nu ar fi de acord doar cu o masura pecuniara.

”Asa si eu as fi vrut sa dau 5.000 de euro si sa am jucatorii în al doilea stagiu de pregatire, dar sunt convins ca sunt si alte sanctiuni care ar putea fi împotriva clubului. Ma gândesc la depunctare, ma gândesc la orice altceva, dar nu la o amenda, pentru ca amenda n-a rezolvat nimic. Cu siguranta, la viitoarele stagii de pregatire sau poate chiar meciuri oficiale, amicale si alte cluburi vor proceda la fel. Nu m-ar încalzi daca Steaua ar fi depunctata. Daca sunt mai bun ca Steaua vreau sa câstig pe teren, dar nu e normal ce s-a întâmplat si cred ca s-ar crea un precedent periculos”, a mai spus Coman la Digi Sport.

Adauga un comentariu