Horoscop

Astrologie: Top 5 zodii pline de fitze

Publicat: 09 mai 2012
6

Problema este ca zodia iti influenteaza foarte mult personalitatea si te poate transforma intr-o femeie mai capricioasa decat credeai ca esti. E timpul sa aflam care sunt cele mai fitoase zodii ale horoscopului.

Gemeni

Nativele din zodia Gemeni sunt pline de mofturi copilaroase. Ele pot fi enervante si sunt acele persoane care te vor trimite sa cumperi un pepene la 4 dimineata in timpul iernii. Da, Gemenele sunt ca niste copii si partenerii lor trebuie sa le satisfaca toate dorintele, oricat de ciudate ar parea. Problema cea mare este ca vor avea cereri dubioase in cele mai nepotrivinte momente si nu accepta sub nici o forma refuzurile.

Fecioara

Cam toata lumea stie ca persoanele nascute sub semnul acestei zodii nu trebuie calcate pe coada. Daca ea a lasat un pahar pe coltul din stanga al mesei, acolo trebuie sa ramana! Nativele din zodia Fecioara sunt foarte calculate si sunt in stare sa faca un scandal monstru daca nu mai gasesc paharul unde l-au lasat sau chiar daca a fost miscat putin. Nu este chiar greu sa le intelegi toanele, insa poate sa fie chiar dificil sa le respecti cerintele si multe lucruri vor parea chiar absurde.

Balanta

Toane peste toane! Nu este de ajuns sa o rasfeti si sa o alinti; trebuie sa o impresionezi cu stil si pentru asta ai nevoie de bani…multi bani. Nu este vorba de materialism aici, nu…este vorba de faptul ca femeile Balante au gusturi scumpe si ghinionul partenerului este ca trebuie sa le multumeasca toate capriciile.

Scorpion

Acum avem parte de o personalitate exploziva. De ce? Daca nativa din zodia Scorpionului nu primeste ce vrea, va face un scandal plin de artificii si bubuieli. Pe ea nu o intereseaza cat de credibila si serioasa este scuza ta, daca nu a primit cadoul care il astepta cand il vroia va iesi urat! Femeia Scorpion stie exact ce vrea si cel mai important pentru ea este ca partenerul sa-i satisfaca dorintele.

Varsator

Nu este loc de indoiala: femeile din zodia Varsatorului sunt cele mai incapatanate din tot horoscopul. Iti este greu sa le intelegi gusturile sau dorintele si isi schimba hobby-urile constant. Ea va incerca sa obtina mereu lucrul la care viseaza chiar daca peste cateva zile nu il va mai folosi. Nu conteaza nimic daca pe moment vrea ceva, va face tot posibilul ca acel ceva sa fie al ei. Plina de toane, schimbatoare si mereu aeriana va face totul cum vrea ea pentru ca asta e cel mai bun mod de a rezolva problemele (dupa ea).

Adauga un comentariu