Cancan ultimă oră

Astrologul care a prezis pandemia de coronavirus a vorbit despre momentul când se va încheia totul

Publicat: 28 oct. 2020
Jessica Adams
Jessica Adams

Jessica Adams este astrologul care a prezis pandemia de coronavirus, iar acum a vorbit despre momentul în care se va încheia totul cu acest virus care a întors omenirea pe dos. Jessica Adams este un astrolog din Marea Britanie și susține că a prezis pandemia de COVID-19 înainte ca aceasta să-și facă debutul în întreaga lume. Acum, Jessica a oferit informații cu privire la momentul în care se va termina pandemia de coronavirus.

Femeia susține că poate să citească în viitor într-un bol cu apă sau are diverse viziuni și premoniții în care i se arată fragmente din ceea ce urmează să se întâmple.

„De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debutat Covid, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla.

Apoi, am avut a doua viziune a virusului, de data asta în martie 2020”, a dezvăluit Jessica, într-o emisiune de televiziune.

Despre finalul pandemiei de coronavirus, Jessica Adams a declarat:

”Depinde mult de ceea ce se va întâmpla anul următor, dar s-ar putea să fim capabili să-l eliminăm, să avem zero cazuri pentru 28 de zile, așa cum s-a întâmplat în Australia”, a spus astrologul.

România a înregistrat un nou record negativ de infectări, astăzi

Până astăzi, 28 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 159.855 de pacienți au fost declarați vindecați.

De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 468 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 28 octombrie.

Pe teritoriul României, 27.280 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 9.931 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 50.565 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 52 de persoane.

Adauga un comentariu