Stiri

Asus a vandut aproape un milion de hibride Padfone 2

Publicat: 04 feb. 2013
5

Prima serie de Padfone a celor de la Asus nu a fost primita cu bratele deschise de catre cumparatori si nici nu s-a bucurat de aprecierea jurnalistilor de profil. Greutatea si sistemul de andocare au influentat cel mai mult parerile specialistilor.

Cu toate acestea, Asus a fost increzator in ideea hibridului si a lansat in acelasi an, 2012, Padfone 2. Acest efort al taiwanezilor este cel putin laudabil, multe companii nu reusesc sa ofere o actualizare a software-ului, pe cand Asus a produs si lansat o varianta imbunatatita a unui dispozitiv complex in mai putin de un an. Producatorul a tinut seama de toate slabiciunile intalnite la prima versiune, le-a remediat, iar rezultatele vorbesc de la sine. In numai doua luni, Padfone 2 a devenit un bun pentru aproape un milion de cumparatori. Singurele probleme ale lui Padfone 2 sunt numarul mic al canalelor de distributie si faptul ca cererea a depasit oferta.

Istoria Padfone nu se opreste aici. Se zvoneste ca o noua varianta a hibridului smartphonetabletalaptop va fi prezentata in cadrul MWC 2013.

Adauga un comentariu