International

ATAC armat. Cel putin doua persoane au murit

Publicat: 28 mart. 2019
1

Cel putin doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite dupa ce un individ a deschis focul asupra a doi soferi si unui autobuz, dupa care a cauzat un accident rutier in timp ce incerca sa fuga de la locul crimei, relateaza site-ul postului CNN si cotidianul The Guardian.

EXPLOZIE puternica la Stockholm. Mai multe persoane au fost ranite – FOTO
Incidentul a fost produs intr-un cartier din nord-vestul orasului Seattle, dupa ce suspectul s-a apropiat de o femeie aflata la volan si a impuscat-o, apoi a iesit in strada si a inceput sa traga intr-un autobuz, a informat Politia.

Soferul autobuzului a fost impuscat, insa a reusit sa intoarca autobuzul si sa se indeparteze de atacator. Suspectul s-a apropiat apoi de un al doilea automobil si a omorat soferul. Incercand sa fuga de la locul crimei, individul a furat cel de al doilea vehicul insa a provocat un accident cu un alt automobil, omorand soferul.

Suspectul a fost retinut de pollitie, au informat autoritatile. "Suntem de parere ca este un act fara sens", a declarat adjunctul sefului politiei, Marc Garth Green.

Adauga un comentariu