International

Atac ARMAT in Dallas in timpul unei manifestatii populare. CINCI politisti au fost omorati – UPDATE,VIDEO

Publicat: 08 iul. 2016
UPDATE 11:05 – Numarul politistilor morti in atacul armat din Dallas a crescut la cinci. David Brown, seful politiei din Dallas, crede ca atacul a fost coordonat intentionat avandu-i ca tinta pe oamenii legii. Cativa ofiteri au fost impuscati in spate, a mai precizat Brown. Trei barbati si o femeie sunt principalii suspectii.
Suspectul care inca trage asupra politistilor in Dallas este baricadat intr-un garaj al colegiului El Centro, iar studentii s-au baricadat in camere, politia cerandu-le sa nu iasa afara. Cinci politisti au fost ucisi si alti 11 raniti intr-o ambuscada bine coordonata in timpul unui mars de protest fata de uciderea afro-americanilor de catre politisti. O suspecta a fost retinuta, iar politia a cerut ajutor federal. Suspecta a spus politistilor ca vor mai urma multe astfel de crime si ca locul este „plin de bombe”.

STIRE INITIALA – Potrivit surselor, patru politisti au fost ucisi cu focuri de arma ieri in centrul orasului Dallas (Texas) in timpul unei manifestatii populare organizate in semn de protest impotriva uciderii a doi oameni de culoare in cursul saptamanii in statele Minnesota (nord) si Louisiana (sud) de catre fortele de ordine. Alti 11 oameni ai legii au fost raniti, potrivit presei locale, care informeaza ca trei dintre acestia sunt in stare critica. Doi suspecti au fost arestati, a indicat intre altele politia din Dallas intr-un comunicat difuzat pe Twitter.

Anterior, seful politiei acestui oras din sudul SUA, David Brown, declarase ca au fost doi lunetisti, iar fortele de ordine au reusit sa izoleze un suspect. Potrivit lui David Brown, suspectii ar fi amenintat sa detoneze o bomba in centrului orasului Dallas. Manifestatia din Dallas facea parte din mai multe actiuni de protest organizate pe intreg teritoriul SUA in semn de protest fata de moartea a doi barbati de culoare, ucisi de politie in cursul saptamanii, unul in Louisiana (sud) si altul in Minnesota (nord).


loading...

Adauga un comentariu