International

Atac ARMAT langa un campus universitar. Exista deja 3 RANITI

Publicat: 12 mai 2015
1
Trei persoane au fost ranite luni seara dupa ce o persoana inca neidentificata a deschis focul langa un campus studentesc situat nu departe de Universitatea California din Santa Barbara. In prezent, autoritatile incearca sa dea de urmele atacatorului, insa nu se cunosc detalii despre starea celor trei persoane ranite, dupa cum relateaza posturi de televiziune americane, intre care ABC.
Nici despre incidentul insusi nu se cunosc prea multe detalii. Oficiali ai universitatii au declarat ca atacatorul a deschis focul in jurul orei locale 19:30 si ca ar fi fugit de la locul faptei intr-un Sedan alb. Alte surse evoca unu-doi atacatori. Politia a efectuat cautari pe teritoriul campusului si a verificat zona Isla Vista din California, recomandand studentilor sa nu paraseasca incaperile unde se afla. Un dispozitiv al fortelor de ordine a fost desfasurat in zona.
Incidentul intervine cu aproximativ o saptamana inainte de implinirea unui an de la atacul din 23 mai 2014 de la Isla Vista, cand tanarul Elliot Rodger de 22 de ani, fiul unui regizor, a ucis sase persoane si a ranit alte 14 in campusul Universitatii Santa Barbara (UCSB), inainte de a se sinucide. Adauga un comentariu