Secretele istoriei

ATAC de ULTIMA ORA a fortelor armatei ruse asupra Statului Islamic

Publicat: 23 iun. 2017
Nave de razboi rusesti au lansat vineri sase rachete de croaziera de tipul „Kalibr” asupra unor pozitii ale gruparii jihadiste Statul Islamic in provincia Hama, la nord de Damasc, distrugand puncte de comanda si depozite cu arme si munitii, relateaza RIA Novosti, citand Ministerul Apararii rus, potrivit Reuters, transmite agerpres.

Vezi si Atentat in capitala Somaliei. Mai multi morti si raniti

Fregatele Amiral Essen‘, ‘Amiral Grigorovici‘ si submarinul ‘Krasnodar‘ ale marinei ruse au lansat – din partea de est a Marii Mediterane – sase rachete de croaziera ‘Kalibr‘ asupra unor pozitii ale Statului Islamic in Siria”, mentioneaza ministerul intr-un comunicat, in care se precizeaza ca submarinul a lansat rachete cand se afla in submersie.

Comandamentele Turciei si Israelului au fost informate din timp cu privire la acest atac cu rachete in Siria prin intermediul canalelor specifice de comunicare, a indicat Ministerul Apararii rus. La sfarsitul lunii mai, nave ale marinei ruse au lansat rachete de croaziera asupra unor pozitii ale Statului Islamic langa Palmira. Rachetele de croaziera de tipul ‘Kalibr’ sunt concurentele rusesti ale Tomahawk-urilor americane.


loading...

Adauga un comentariu