Actualitate

Atac DEVASTATOR al luptatorului Daniel Ghita: Este tara procurorilor incompetenti

Publicat: 13 aug. 2019
1

Luptatorul roman de K1, Daniel Ghita, a transmis luni un mesaj de revolta dupa cazul unei fete din Bacau violata de un barbat care a facut sex cu 23 de minori.

„Ceva normal pentru Romania? 23 de copiii abuzati si violati de un pedofil !? Nu mai iese nimeni in strada? Sa ne aparam copii?Nu mai este vorba de justitie ? Procurorul care a facut rechizitoriu in acest caz, cine este?

Nu intereseaza pe nimeni. Legile justitiei sunt importante in campania electorala. Eu, propun, ca toti pedofilii sau cei care violeaza sa fie bagati intr-un catalog de “ agresori sexuali “ si expusi public, ca orice parinte sa i recunoasca si sa-i identifice. O platforma online unde sa sti daca vecinul este un pedofil sau violator. Antecedentele penale sa fie expuse public, sa ne putem proteja copiii, daca procurorii NU ii protejezeaza! Tara procurorilor incompententi, care au distrus sute de vieti ale unor copii nevinovati. Dumnezeu nu doarme niciodata”, a scris Daniel Ghita pe Facebook.

Comentarii
  • Ghițîșor dragă, vezi-ți de sacii tăi de box, de manusile tale, cauta noi adversari…deja ai intrat in anonimat!!! Esti varza, un mare 0 (zero)!!!

    • Ghita are mare dreptate ,el vrea sa atraga atentia ca procuroriii fac abuzuri .
      Parchetele Raducaneni si Hirlau vor fi controlate la singe deoarece dosarele vechi ce prezinta interes adica sunt lucrate pe baza de malai ,trebuie scoase la suprafata .Se lasa cu plins si jale ,inspectie judiciara si suspendari .

Adauga un comentariu