Eveniment-Social

Atac dur al fostului prefect Tomaseschi la adresa presei din Iasi

Publicat: 07 sept. 2015
1

@ Fostul prefect Dragomir Tomaseschi a declansat un atac fara precedent la adresa presei iesene @ Acesta sustine ca in spatele celor doua ziare reprezentative pentru Iasi s-ar afla lucruri necurate @ Tomaseschi a declarat ca relatia primarului Nichita cu cei de la Ziarul de Iasi este bazata doar pe bani @ „Toni se vede un fel de creier judetean si un arbitru al elegantei morale. De fapt, el nu este decat un oportunist grosier si un lautar al fituicilor gazetaresti”, a sustinut fostul prefect

Un astfel de atac pare a fi fara precedent in spatiul public iesean. Fostul prefect Dragomir Tomaseschi l-a atacat in termeni foarte duri pe Constantin Hritac, patronul Ziarului de Iasi, dar si pe Florin Asimionesei, fostul presedinte al cotidianului BUNA ZIUA IASI. Dragomir Tomaseschi il aseaza pe Hritac in varful mafiei iesene. Prin ziarul pe care il controleaza, Hritac ar fi incasat sume importante de bani de la primarul suspendat Gheorghe Nichita.

„Se spunea despre Arghezi ca loveste nemilos toate guvernele, dar numai incepand de a doua zi dupa ce ele cadeau. Nici nu visa Constantin Hritac, care-si zice Toni pentru a-si da o aura mafiota prenumelui, sa calce pe urmele lui Arghezi. Intr-o scriere din gazeta sa, il paleste pe fostul lui prieten de combinatii Gh. Nichita. Abia acum, cand Gigi e prabusit, vede si Costica-Toni ceea ce noi vedeam demult. O duzina de ani, povestea de dragoste Toni-Gigi s-a scris nu cu litere de aur, ci cu cifre de aur. Sunt cifrele din contractele acordate gazetei sale tot mai lipsite de credibilitate”, a precizat Dragomir Tomaseschi.

„In schimbul acestor contracte, el a inteles sa poarte un baston de orb, pentru a nu vedea marile tunuri ale sponsorului sau. Vorbim aici de dosarele asfaltarilor, transportului local, al CET-ului, al echipei de fotbal si al retrocedarilor dubioase de terenuri. In visele sale nascute pe pasunea din Dumestiul natal, Toni se vede un fel de creier judetean si un arbitru al elegantei morale. De fapt, el nu este decat un oportunist grosier si un lautar al fituicilor gazetaresti”, a completat fostul prefect.

Ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, Tomaseschi a mai aruncat o bomba: „daca procurorii DNA Bucuresti vor stabili ca la nivelul judetului Iasi functiona o grupare siciliana, in mod sigur in varful ei ii vom regasi cocotati pe Gigi, Toni si Emilian Eva”. In acelasi timp, fostul prefect il ataca in acelasi stil si pe Florin Asimionesei.”Stiti care e marea dilema a presei iesene? A alege intre Ghiocel Asimionesei si Toni Hritac este ca si cum am fi nevoiti sa alegem intre sifilis si blenoragie”, a conchis Dragomir Tomaseschi.

In mod evident, se pune o intrebare fireasca! Cand a fost BZI impotriva lui Dragomir Tomaseschi sau impotriva proiectelor bune pentru Iasi? BUNA ZIUA IASI a fost in opozitie in ultimii zece ani atat cu Relu Fenechiu cat si cu Gheorghe Nichita.
Comentarii
 • Da! Cred ca are dreptate Tomaseschi .De fapt eu care citesc presa de cind stiu sa citesc am constatat ca „liderul presei iesene” este de mult timp pe locul 2. Tine de modul de gindire al publicatiei ,cu Toni,dumestean sau ceplenitean,ce crede si ce stie.Important e ca are o parere buna despre el si publicatia lui. Dar daca…Ramurile p.s.d.isto-nichitiste au batut in geamul lui Toni ? Sa fi cazut de pe aceste ramuri,prin geamul intredeschis niste frunze imprimate cu euro ? Hmmm…

 • Presa de la Iasi!? Niste ******** fara de tata si mama, fara de Dumnezeu, patroni de diferite culori, golani si analfabeti. Singura lor preocupare este banul. Oricum, Soros si-a facut numarul.

 • Ce ordinareala…. Si betivanul asta de Tomaseschi cand mai este treaz, ca sa scrie ceea ce scrie?
  A uitat cand dansa gol pe masa in local public si injuta clientii?

 • Nici de Tomaseschi nu mi-e dor….insa aici are dreptate!
  Sa-l fi vazut pe Toni cum tine prelegeri despre bandul personal la o intalnire cu expertii contabili ca picai pe jos de ras! El marele orator, vb in fata expertilor contabili din Iasi despre moralitate si promovarea brandului!….iar langa el il avea pe tiganul de Blajut :)))). Imaginati-va o secunda urmatoarea scena: blajut impreuna cu curva lui blonda de”a lui Miron (Mirabela) in primul rand iar Marele Toni la pupitru cu coatele pe pupitru ca un taran vorbind despre promovarea si brandul expertilor contabili…te **** rasul….

  Bai baieti, expertii contabili din Iasi nu sunt prostii vostri sa-i manipulati……o sa vedeti voi

 • mai duceti-va si voi in ….mea cu expertii vostri contabili…. cu totii! Numai mosnegi prosti, vaci grase, balbaiti care nu stiu sa vorbeasca! Drac la drac trage, marlan la marlan trage! Il aveti acolo pe idiotul ala de director/presedinte si pe grasana aia si va face pe toti cu Blajut de mana….asa va trebuie. Trebuie sa muriti jumatate dintre voi sa se schimbe ceva

Adauga un comentariu