Actualitate

Atac dur la adresa PNL: Probabil că PNL nu știe, dar oamenii mor în Europa! România trebuie guvernată

Publicat: 24 feb. 2020

Fostul ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog, a transmis duminică, pe Facebook, că în timp ce au început să apară decese în Europa din cauza coronavarisului, liberalii apelează la „politicianism de tarabă” dorind alegeri anticipate.

„Probabil că PNL nu știe, dar oamenii mor în Europa din cauza noului coronavirus, iar lanțul se strânge în jurul nostru! România poate fi afectată ORICÂND de o criză majoră, venită din afară, în domeniul sănătății.

Fac și azi, ca de altfel de mai multe săptămâni, apel la liderii PNL să termine cu politicianismul de tarabă și să gândească strategii în favoarea românilor și nu în favoarea PNL! România are nevoie să fie guvernată, nu are nevoie de politrucii lui Iohannis, care fug de răspundere!

Avem nevoie ACUM de decizii importante, nu de a crea crize politice inutile și nemotivate. Avem nevoie de măsuri urgente pentru a preveni o potențială criză majoră de sănătate publică.

Doamnelor și domnilor din PNL, dacă nu vreți sau nu știți să guvernați, mai bine rămâneați acasă, în carantină, nu să ne infectați cu incompetența și cinismul care, iată, vă caracterizează!”, a scris Bodog.loading...

Adauga un comentariu