Actualitate

Atac dur lansat de Marcel Ciolacu la adresa Guvernului: „În ciuda haosului provocat de guvern, vom trece cu bine peste“ – VIDEO

Publicat: 14 sept. 2020
Marcel Ciolacu, președintele PSD propune amânarea alegerilor parlamentare 2020
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa Guvernului. Marcel Ciolacu spune într-o postare video că noul an școlar începe sub semnul haosului și susține că guvernul Orban putea lua măsuri clare pentru ca lucrurile să stea altfel.

„Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilității și al curajului! Pe un drum la sfârșitul căruia fiecare va fi mai puternic! Și mai înțelept!

Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puțin preocupat de sistemul educațional, vom trece cu bine peste toate încercările“, spune Marcel Ciolacu.

Atac dur lansat de Marcel Ciolacu la adresa Guvernului

Șeful PSD transmite că, în ciuda problemelor apărute din cauza Guvernului, speră că părinții și copiii vor putea trece peste toate obstacolele.

„Împreună – elevi, părinți, profesori și autorități publice locale, vom reuși să trecem cu bine peste toate obstacolele! Mult succes în noul an școlar!”, transmite Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban și-a asumat începerea anului școlar: „Există temeri, dar totul poate fi remediat“

Premierul Ludovic Orban și-a asumat începerea anului școlar în orice condiții, spunând că există temeri, însă totul poate fi remediat. Ludovic Orban i-a rugat pe părinți să aibă încredere.

„Eu am încredere în dascălii din România, am încredere în sistemul de educație din România. Am fost într-o comunicare permanentă cu inspectoratele școlare, cu DSP-uri, directorii de școli, cu reprezentanții autorităților locale, astfel încât să luăm toate măsurile care să apere sănătatea copiilor. Și părinții trebuie să aibă încredere.

Începerea anului școlar este o necesitate. Și așa, 4 luni de zile cursurile au fost online într-o adaptare care a generat o situație în care este necesară începerea școlilor. Orice părinte care își iubește copilul știe că fiecare elev are nevoie de procesul educațional. Este fundamental pentru dezvoltarea fiecărui copil”, a declarat Ludovic Orban.

„Decizia de a începe anul școlar era clară“

Prim ministrul recunoaște că lucrurile nu sunt puse la punct în detaliu, dar că orice aspect poate fi remediat.

“Decizia de a începe anul școlar era clară, din punctul meu de vedere. Sigur că există temeri, diferite aspecte care nu sunt perfecte, încă nu au fost puse la punct în detaliu. Orice aspect poate fi remediat. Am lăsat la latitudinea consiliilor de administrație ale școlilor decizia privitoare la modul în care să înceapă școala.

Îi rog pe părinți să aibă încredere și să le spună copiilor să respecte măsurile de protecție sanitară care sunt instituite în cadrul fiecărei școli. Trebuie să aibă încredere pentru că este în beneficiul copiilor“, a zis Ludovic Orban.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!“

Cu doar câteva zile înainte de începerea anului școalr, ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a clacat și și-a recunoscut incompetența, spunând că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său. Exasperată că nu poate să managerieze situația din învățământul românesc, Monica Anisie spune că orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”. ”Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”,își plânge de milă ministrul.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe pagina sa de Facebook, adăugând că se simte tristă.

 

 
Comentarii
  • ba da ce moaca de lingurar ai! puneti vesta,barcuta se scufunda,sobolanii au sarit in alte barci,tu ai sa mori cu ancora legata de gat alaturi de firea & Co

Adauga un comentariu