National

Atac dur lansat de PSD la adresa Guvernului: „Bătaie de joc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST“

Publicat: 02 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Atac dur lansat de PSD la adresa Guvernului Bătaie de joc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST
PSD susține creșterea imediată a alocațiilor pentru copii

Social-democrații acuză că relansarea economică a țării în viziunea PNL se concentrează în jurul elementului central al Guvernării Orban, ”vidul”, care înseamnă ”#bătaiadejoc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST, prin care umilesc zeci de mii de antreprenori”.

”Relansarea economică a țării în viziunea PNL se concentrează în jurul elementului central al guvernării Orban, . Guvernul a promis din martie că lucrează la programul de relansare economică, în aprilie era aproape gata, iar în mai au anunțat că-l lansează de câteva ori. În final, Cîțu a anunțat că-l va face public fix pe 1 iunie. Fiind zi liberă, a uitat însă ce a promis”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democrații afirmă că, de fapt, programul de relansare economică al guvernului liberal înseamnă „#bătaiadejoc cu creditele pentru firme prin IMM INVEST, prin care umilesc zeci de mii de antreprenori”.

”Reprezintă #haosul măsurilor de relaxare anunțate în ultima clipă, care disperă antreprenorii. Este sinonimul #disprețului față de fermierii loviți de secetă și lăsați de izbeliște. Pe scurt, relansarea economică este Planul al Guvernului ”, se mai arată în postare.

Adauga un comentariu