Telefoane mobile

Atac la Apple inainte de lansarea noului iPhone! Huawei a lansat primul telefon cu care poti cantari obiecte! VIDEO

Publicat: 04 sept. 2015

Huawei a prezentat noul flagship al companiei la IFA de la Berlin.

Noul Mate S al celor de la Huawei a fost prezentat de compania din China ce a confirmat ca smartphone-ul are tehnologia Force Touch pe care o pregateste Apple pentru urmatorul iPhone.

Cei de la Huawei au demonstrat in timpul prezentarii noului device cum acesta poata sa cantareasca obiecte intre 100g si 400g. Plasand o portocala pe ecranul telefonului, Huawei Mate S a putut sa dezvaluie ca aceasta cantarea 280 de grame, putin peste media fructului.

Tehnologia Force Touch poate detecta cat de tare este apasat ecranul si acest lucru este folosit pentru alte functii. Folosirea portocalei era insa un mesaj direct catre Apple inainte ca acestia sa lanseze noul iPhone ce va avea aceasta tehnologie – ramane de vazut insa cum e implementata de Apple.Huawei Mate S are un ecran de 5.5inch si o grosime de 7.2mm. Vine cu Android Lollipop si are tehnologia Fingerprint 2.0 care, sustine Huawei, a imbunatatit viteza de recunoastere a amprentei cu 100%.

Mate S ofera si un nou mod de a interactiona cu telefonul numit Knuckle Control 2.0. Desenarea literei C pe ecran cu incheietura degetului activeaza camera, in timp ce 2 apasari pe ecran cu aceasi parte a degetului inregistreaza ce se intampla pe ecran sub forma unui video.

Huawei Mate S are o camera de 13MP cu stabilizator optic si dual-LED flash si o camera frontala de 8MP. Are 3 microfoane si o baterie de 3.000 mAh.

Telefonul va fi pus in vanzare in Canada, Germania, Franta, Spania si Italia in aceasta luna, preturile incepand de la 399 de euro si ajungand pana la 699 de euro in functie de design-ul ales.

Iata si o reclama a celor de la Huawei la tehnologia Force Touchloading...

Adauga un comentariu