National

ATACUL DUR al Consilierului Prezidential Sebastian Lazaroiu

Publicat: 23 mart. 2013
1

Sebastian Lazaroiu crede ca liderii PDL au dat dovada de ticalosie si au pierdut voturi la parlamentare. Intr-o postare pe Facebook, Lazaroiu mai sustine ca de rezultatele slabe obtinute de PDL se face vinovat managementul politic defectuos al partidului.

„De ce a pierdut PDL 500.000 de voturi intre locale si parlamentare” si-a intitutulat textul publicat pe Facebook sambata Sebastian Lazaroiu, explicand: „Vad ca n-are nimeni curajul sa o spuna. Pai sa spun eu”.

„PDL a pierdut net 500.000 de voturi intre locale si parlamentare. Cauza principala: primari si activisti au tradat, au facut intelegeri pe sub masa cu USL. Sunt ei vinovati? Sunt. Dar de ce au facut asta? Pai cand insusi presedintele partidului fuge din colegiul in care a candidat in 2008 si se refugiaza la Timis ce sa creada activistii si primarii? Ca vine apocalipsa, normal. Conducerea partidului a transmis tuturor filialelor in discutii informale in teritoriu ca proiectul PDL este sa ramana in opozitie si, dupa 6 luni, cand USL va pleca de la guvernare (nu radeti, asa li s-a spus…), PDL va reveni in glorie”, scrie Lazaroiu.

Consilierul prezidential crede ca managementul politic defectuos e cauza scorului de 16%.

„Niciodata in istoria post-decembrista nu au tradat primarii unui partid de opozitie asa cum au facut-o cei din PDL la parlamentarele din 2012. Verificati singuri. Si in 2004 era atotputernicul Nastase la guvernare. Putea sa ia toti primarii Aliantei D.A. In 2008 era seducatorul Tariceanu la guvernare, care statea pe un purcoi de bani. Putea sa ia toti primarii PDL”, adauga Lazaroiu.

La finalul textului, acesta ataca dur: „Dar niciodata un partid de opozitie nu si-a mobilizat militantii cu mesajul: ramanem in opozitie dupa alegeri si revenim la guvernare dupa 6 luni cand poporul ii va da jos pe uselisti. Ca sa dai mesajul asta fie esti prost, fie ticalos”.

Lazaroiu mai il ataca pe Blaga si intr-un interviu publicat pe Forta Civica Timis: „Un PDL cu Vasile Blaga sef nu va fi partenerul Presedintelui. Cu Elena Udrea sau Monica Macovei, da”.

5000 de democrat-liberali aleg azi liderul partidului in cadrul unui congres care are loc la capatul unei campanii interne aflata sub auspiciile gruparii in doua tabere de influenta.

„Am venit cu sufletul la voi. PDL trebuie sa inceapa urmatorul ciclu, orice amanare va va costa”, le-a spus Basescu delegatilor de la Conventia PDL.
Comentarii
  • Pentru faptul ca un astfel de dobitoc este consilierul presedintelui, Romania se afla la coada Europei. Măi bou cu țâțe, dar faprtul că Traian Băsescu a candidat în 1992 și a fost ales deputat pe liste la Vaslui și nu la Constanța sau la București, dar faptul că Ileana Vouiton, blonda de Pleșcoi a candidat la alegerile parlamentare din 2012 la Roman în jud. Neamț și nu la Buzău de unde se trage sau la București, ce ai de zis ? Tu ești un fel de Mama Omida, crezi că le știi pr toate dar nuș știi pe unde se pișă găina.

Adauga un comentariu