National

Atacul UMILITOR al lui VICTOR PONTA catre BASESCU: „Base – ti-e frica!”

Publicat: 02 sept. 2016
1
Intrebat joi, la Parlament, despre constructia politica avuta in vedere in aceasta perioada in jurul Partidului Romania Unita (PRU), Traian Basescu a raspuns: „Nu as vrea sa credeti ca este un atac la un partid valoros care, uite, s-ar naste. Romania nu are nevoie de partide extremiste. Acest partid va fi urmarit toata viata lui, daca va avea viata, eu sper sa nu aiba, de momentul in care presedintele partidului arunca de pe scena drapelul Uniunii Europene. De anti-europeni, de anti-atlantisti e plina Europa. Romania nu are nevoie de asa ceva”, conform presei nationale.

Citeste si: Declaratia SOCANTA a lui Dragnea: „PRU finantat din EST”

Victor Ponta a comentat, pe Facebook, afirmatiile lui Basescu si sustine ca, de fapt, lui Traian Basescu ii este frica de acest partid. Ponta sustine ca PRU ar putea opri parcursul PMP de intrare in Parlament:

Citeste si: Palada nu se ascunde. Mesaj clar catre Ponta

„Efectul PRU – Basescu moare de frica – nu mai prinde 5% si intrare in Parlament in Decembrie! Il cunosc bine pe Traian Basescu – pot chiar sa imi fac o noua teza de doctorat in ‘Basescologie’! Daca a inceput atacul la PRU si Bogdan Diaconu o face fiind speriat ca ii ia din votantii PMP si nu mai face 5% sa intre in Parlament!!! (…)Base – ti-e frica!!!”

 

Comentarii
Adauga un comentariu