Eveniment-Social

Ateliere de educatie muzeala la Palatul Culturii din Iasi

Publicat: 11 ian. 2018
1

Complexul Muzeal National „Moldova” (CMNM) Iasi anunta organizarea unor serii de ateliere de educatie muzeala, sub genericul DICE: Distractiv – Interactiv – Creativ – Educativ, cu scopul de a valorifica patrimoniul si expozitiile temporare disponibile in Palatul Culturii si din perspectiva formarii culturale. Adresate celor tineri si foarte tineri, atelierele de la Palat abordeaza pentru inceput doua teme foarte atractive: „Tainele ceramicii Cucuteni” si „(Auto)portretul”.

Acestea vor avea o durata de 60 – 90 minute si sunt destinate grupurilor organizate, formate din aproximativ 20 de scolari si/ sau prescolari, profesorii insotitori avand intrarea gratuita (1 adult/ 10 copii).

Atelierul „Tainele ceramicii Cucuteni” se va desfasura in zilele de marti si miercuri, participantii avand posibilitatea de a alege intre diverse variante de pret: 10 lei/ 15 lei/ 20 lei/ 25 lei, iar „(Auto)portretul”, in zilele de joi si vineri, pretul unui bilet fiind de 15 lei/ participant. Pentru detalii si programare, persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon: 0232 275979, int. 142 sau 129.

Convinsi ca educatia de calitate a copiilor de astazi asigura dezvoltarea armonioasa a adultilor de maine, va asteptam cu drag la atelierele de la Palat, incepand cu data de 16 ianuarie 2018, pentru a descoperi impreuna frumusetea, poate nebanuita, a patrimoniului.

Adauga un comentariu