Eveniment-Social

Ateliere de lectură pentru copii, intitulate „În lumea poveștilor muzicale”, la Palatul Culturii din Iași

Publicat: 20 nov. 2021
Imagine din interiorul Palatului Culturii din Iași
Atelierele "În lumea poveștilor muzicale" revin în Sala "Ștefan Procopiu" de la Palatul Culturii din Iași, în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, cu lecturi din volume semnate de Cristina Andone și apărute în colecția "Povești din Pădurea Muzicală" (Editura Nemi). Recomandate copiilor cu vârsta de minimum 6 ani, atelierele sunt animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă "Octav Băncilă" Iași, inițiator și coordonator al acestui proiect

La Palatul Culturii din Iași, în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, vor avea loc lecturi din volume semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura Nemi). Recomandate copiilor cu vârsta de minimum 6 ani, atelierele sunt animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Bancilă” Iași, inițiator și coordonator al acestui proiect. Acestea sunt intitulate „În lumea poveștilor muzicale”

Atelierele „În lumea poveștilor muzicale” revin în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii din Iași, în fiecare sâmbătă, de la ora 16:00, cu lecturi din volume semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura Nemi). Recomandate copiilor cu vârsta de minimum 6 ani, atelierele sunt animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, inițiator și coordonator al acestui proiect. Întâlnirile oferă participanților posibilitatea de a afla lucruri interesante despre viață și activitatea unor compozitori celebri, lecturile fiind completate de jocuri interactive, informații despre notele și semnele muzicale, despre instrumentele din orchestra simfonică etc.

Participarea se face exclusiv cu programare la adresa de e-mail [email protected], locurile fiind limitate

Participarea se face exclusiv cu programare la adresa de e-mail [email protected], locurile fiind limitate. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii din Iași, de marți până duminică, între orele 10:00-16:30. „În lumea poveștilor muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” (CMNM) Iași – Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte, Programe, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” (UNAGE) Iași, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College și Editura Nemi.

Conform H.G. nr. 1.130/2021, este permisă intrarea în instituțiile publice doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2

Conform Hotărârii de Guvern (HG) nr. 1.130/2021, este permisă intrarea în instituțiile publice doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se afla în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Sunt exceptați minorii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, însoțiți de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani, care prezintă un document, conform precizărilor de mai sus.

Comentarii
Adauga un comentariu