Eveniment-Social

Ateneul din Iasi se muta in pub-ul Cafeneaua Piata Unirii

Publicat: 11 ian. 2017
1
Cele mai bune filme romanesti, vechi si noi, le vezi acum la Cafenea, duminica seara! Iasul incepe 2017 cu un parteneriat si cu o idee frumoasa si inovatoare pentru iubitorii de film, de vin, de bere, de narghilea, de popcorn si de relaxare. Ateneul din Iasi se muta in pub-ul Cafeneaua Piata Unirii, duminica 15 ianuarie 2017, incepand cu ora 20:00, unde va umple spatiul cu umorul cald si uman al inconfundabilului regizor Igor Cobileanski.

Citeste si : Ateneul Iasi aduce in aceasta saptamana alte spectacole extraordinare

„«Afacerea Est» este prima proiectie de care se vor putea bucura iesenii intr-un spatiu diferit, unde vor putea savura cultura si sub alta forma, transformand-o intr-un mod de viata cat se poate de firesc si natural. La eveniment vor fi invitati si actorii din zona Moldovei care au facut din «Afacerea Est» o capodopera reala, umana, care poate descreti fruntile atat tinerilor, cat si parintilor acestora. Dupa vizionarea proiectiei, actorii ne vor impartasi cate putin din experienta lor din spatele culiselor, urmand sa continuam seara cu un moment muzical, in cadrul caruia Mihaela si Cristian Garlea ne vor incanta cu un jazz de exceptie. Initiativa «Ateneu la Cafenea» vine, in primul rand, din entuziasmul de a oferi posibilitatea iesenilor sa experimenteze filmul in diferite cadre ce ii sunt familiare, spatii in care isi petrec timpul alaturi de prieteni, colegi, apropiati. In acelasi timp, proiectul incurajeaza si sustine cultura in Iasi, motiv pentru care toate incasarile din bilete vor fi directionate catre Ateneul din Iasi, urmand ca banii sa fie folositi in modernizarea acestuia si in desfasurarea activitatilor culturale pe care le propune un astfel de spatiu plin de istorie”, au transmis organizatorii. Pretul unui bilet este de 15 lei.

Detalii si rezervari la telefon: 0743.663.903. Tichetele pot fi achizitionate de la Cafeneaua Piata Unirii. Numarul de locuri este limitat. 

Adauga un comentariu