Eveniment-Social

Ateneul Tatarasi, inchis publicului pana la mijlocul anului viitor

Publicat: 20 dec. 2015
1

Dupa ce, anul trecut, la Ateneul Tatarasi (aflat in subordinea municipalitatii – n.r.) a avut loc un incendiu ce putea sa provoace o adevarata tragedie, asemanatoare cu cea  intamplata in clubul bucurestean Colectiv, cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) au decis sa suspende (momentan – n.r.) toate manifestarile programate aici.

„Ateneul Tatarasi informeaza publicul si colaboratorii ca, din cauza noilor acte normative ce reglementeaza activitatea de Protectie si Securitate la Incendii, activitatea institutiei se suspenda. In perioada urmatoare, la sediul Ateneului Tatarasi vor avea loc lucrari de revizie si completare a sistemului de prevenire a incendiilor”, au aratat oficialii Ateneului. Concret, este vorba de probleme la doua trape de aerisire care ar trebui sa existe la imobil. Pe acest plan, dupa ce se vor organiza toate procedurile de licitatie si achizitie a celor necesare, la inceputul anului viitor vor demara etapele de lucru pentru realizarea elementelor pe care le-au solicitat cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Pe acest plan, cel mai devreme, abia dupa luna martie 2016 se vor putea relua toate activitatile normale la Ateneu.

Citeste si: Iata explicatiile oficiale in cazul incendiului provocat la Ateneul Tatarasi

Citeste si: EXCLUSIV. Incendiu la Ateneul Tatarasi. Intervin pompierii – UPDATE GALERIE FOTO, VIDEO

Citeste si: O importanta cladire din Iasi a fost cuprinsa de flacari! Ar fi putut avea loc o mare tragedie – GALERIE FOTO, VIDEO

Comentarii
  • In ziarul BZI din 12 noiembrie Bratescu L, spunea citez:”in urma discutiilor avute cu cei de la ISU, in maximum o saptamana ne vom reglementa problemele legate de indeplinirea normelor PSI.”Iar acum spune ca in martie 2016.Probabil sigur va fi la vara.Asa a durat si acoperisul 3 ani, cand el s-a facut in 2 luni.Minti cu nerusinare, Bratescule!De ce cetatenii orasului suporta aceasta pierdere prin inchiderea Ateneului?

  • Nu din cauza actelor normative,ci din cauza voastra,care ati ignorat aceste acte normative cu buna stiinta.Voi ati fost amendati cu cativa ani inainte si n-ati inteles nimic.Ati functionat fara aviz ISU,deci de mai mult timp.Sa va fie rusine ca functionati pe bani publici,facand numai risipa prin ignoranta voastra.O cladire publica noua,ce nu a avut niciodata aviz ISU.Halal!Mergeti inainte cu incompetentii.

  • Are timp Bratescu sa se ocupe de alegerile lui.Este bine ca este platit,asa ca poate sta linistit.Ceea ce este rau pentru el,este faptul ca nu mai poate face adunari PNL la Ateneu.In rest, trai pe vatrai.

  • Parca ajunsese un camin cultural satesc,in ultima vreme,cu multa mizerie in interior,decoruri aruncate aiurea,aceleasi spectacole de ani de zile,etc.Ar trebui ca acei vinovati sa nu fie platiti in aceasta perioada de inchidere.

Adauga un comentariu