Actualitate

Ateneul Tatarasi transmite condoleante Familiei Regale

Publicat: 02 aug. 2016
1
Ateneul din Iasi a aflat cu profunda tristete vestea trecerii Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei din aceasta viata. Durerea acestei nefericite vesti invaluie intreaga natiune in doliu. In acest ceas greu, gandurile de compasiune si mesajele de condoleante ale intregii noastre echipe se indreapta catre Majestatea Sa Regele Mihai I si catre intreaga Familie Regala. Ca institutie a carei piatra de temelie a fost asezata in vremea regalitatii si care s-a bucurat de Inaltul Patronaj al Casei Regale a Romaniei, din anul 1924 pana in anul 1947, in semn de omagiu adus Majestatii Sale, Ateneul din Iasi va avea arborat drapelul negru la intrarea in institutie, in perioada doliului stabilit de Casa Regala a Romaniei. 

Vezi si EXCLUSIV! Povestea sfasietoare a cuplului de profesori universitari decedati in accidentul teribil de la Iasi

„Regretele mele nu sunt mai prejos de dragostea, respectul si gratitudinea pe care o port Majestatii Sale. In sufletul si amintirea mea si a institutiei pe care o reprezint, Majestatea Sa Regina Ana va ramane simbolul de neinlocuit al distinctiei si generozitatii, reperul istoric al dragostei si devotamentului fata de tara noastra si valorile culturale ale neamului nostru romanesc. Ma rog la Dumnezeu ca Majestatea Sa Regina Ana sa se odihneasca alaturi de cei drepti iar pe Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei sa il intareasca bunul Dumnezeu spre a trece peste aceste momente dificile. De altfel, regretul nostru si mesajul meu de condoleante l-am transmis si in scrisorile oficiale pe care le-am trimis Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei si Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare a Romaniei”, a declarat Directorul Ateneului din Iasi, domnul Andrei Apreotesei.
Comentarii
  • in aceasta problema,.de dimineata, trecand la serviciu prin fata Ateneului, am tras si eu un beşînoi de condoleante. pastrez unul si pentru Miş.

Adauga un comentariu