International

Atentat la viata unui director de la ANRE! I-a explodat masina cand urca la volan

Publicat: 11 apr. 2012
1
Automobilul directorului Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica din Republica Moldova Nicolae Raileanu a explodat noaptea trecuta in momentul in care el a incercat sa urce la volan. Directorul ANRE s-a ales cu cateva leziuni si cu o sperietura zdravana, informeaza Adevarul.
Nicolae Railean spune ca acest incident este legat de activitatea sa de serviciu. „Vizitasem un prieten internat la Oncologic. Am reusit sa pornesc masina cand am auzit o bubuitura, care m-a surzit complet. Noroc ca cineva m-a scos repede pe usa din partea pasagerului. Altfel nu stiu ce s-ar fi intamplat cu mine”, a povestit demnitarul.
Deflagratia a avut loc noaptea trecuta, in jurul orei 22.00, in fata Spitalului Oncologic din Chisinau. Masina de model Mitsubishi a sarit in aer dupa ce a fost incendiata, iar flacarile au atins si un microbuz parcat in preajma. Ambele autovehicule au ars practic in totalitate. soferul masinii, care tocmai incerca sa urce la volan, a fost ranit. Oamenii legii investigheaza versiunea unei incendieri intentionate si au initiat o ancheta. Deocamdata, nu a fost retinut niciun suspect.
Victor Parlicov, directorul general al ANRE a confirmat faptul ca e vorba de automobilul lui Nicolae Raileanu, director la Agentie, care s-a ales cu leziuni usoare.
Alti reprezentanti de la ANRE spun ca ar putea fi vorba de o tentativa de intimidare contra lui Nicolae Raileanu si a conducerii institutiei pentru unele materiale facute publice.
Adauga un comentariu