Stiri si curiozitati

Atentatul terorist de la Charlie Hebdo, incipitul celui de-al treilea razboi mondial!? Profetiile cutremuratoare ale Parintelui Elpidie

Publicat: 12 ian. 2015
3

Atacul terorist de la sediul redactiei de satira Charlie Hebdo s-a soldat cu moartea a 12 persoane, 10 jurnalisti si doi politisti, iar de atunci Franta se afla sub teroare. Peste 80 de mii de oameni ai legii sunt pe strazi in cautarea celor doi teroristi, iar oamenii sunt ingroziti, scriu cei de la a1.ro.

In acelasi timp, milioane de persoane din toate colturile lumii s-au impartit in doua tabere, cele mai multe dintre ele criticand aprig islamul, fapt ce a readus in atentie numeroasele profetii privind cel de-al treilea razboi mondial.

De-a lungul timpului,  au existat guri care au vorbit despre un conflict puternic, ce va izbucni dupa anii 2000. Printre acestea, se numara si cea a Parintelui Elpidie, care a spus ca traim vremuri apocaliptice si ca cel de-al treilea razboi mondial nu va fi un conflict pentru cucerirea teritoriilor, ci o lupta apriga ce va fi declansata din cauza religiilor.

Vezi si „Vor MURI multe VIETI. Vom trai cu spaima”! PROFETIA CUTREMURATOARE

Potrivit acestuia, “ razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu. Iisus Hristos, ca Om si Dumnezeu, este marea problema a conducatorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va indura inca o data o mare patimire din partea diavolului. De ce diavolul Il razboieste pe Hristos? Deoarece doreste sa Ii ia locul… de aceea si vine cu acest nume in lume: Anti-Hristos, impotriva lui Hristos. Atunci trebuie sa traim dupa cum doreste Lucifer si dupa cum ne dicteaza noua ordine mondiala. Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru.”,

Vezi si Descoperirea ce i-a facut pe multi sa-si faca CRUCE! „Este un MIRACOL de la DUMNEZEU”!

Ei bine, ce parere aveti? Sa fie oare atacul terorist de la Charlie Hebdo incipitul celui de-al treilea razboi mondial despre care vorbea Parintele Elpidie?
Adauga un comentariu