Local

Atentie! Barbat sanctionat la Iasi, pentru ca aborda persoane pe strada cu scopul castigurilor ilicite

Publicat: 16 apr. 2019

În urma mai multor plângeri din partea cetatenilor municipiului Iasi, Politia Locala Iasi a depistat si identificat o persoana de sex masculin care aborda persoane mai în vârsta cu intentia de a le pacali. Astfel, sub pretextul ca barbatul în cauza ar fi dorit sa ajute persoanele abordate prin donarea anumitor bunuri, dupa relatarea unei povesti împachetate frumos, acesta le solicita sume de bani sub forma de împrumut pentru a se putea întoarce în localitatea de domiciliu.

Citeste si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

Barbatul identificat de catre politistii locali se numeste G. I., are 28 de ani si locuieste în judetul Harghita. În cazul de fata, pentru fapta sa, persoana a fost sanctionata contraventional cu amenda de 500 de lei, conform prevederilor Legii 12 din 1990 privind protejarea populatiei împotriva unor activitati comerciale ilicite.

Citeste si: Au fost aprobate noile tarife ale CTP Iasi. Cat vor costa biletele si abonamentele

"Politia Locala recomanda cetatenilor sa fie vigilenti la interactiunea cu persoane necunoscute, mai ales când acestea din urma îsi manifesta dorinta de a ajuta în mod inexplicabil sau care încearca sa vânda diferite obiecte, în mod neautorizat, chiar daca acestea pot parea, la prima vedere, chilipiruri", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Citeste si: Un individ certat cu legea a aruncat cu pietre intr-un autobuz al CTP Iasi. Politia il cauta – FOTO

 

 

 loading...

Adauga un comentariu