Magazin

Atentie biciclisti! O veste buna pentru voi

Publicat: 09 sept. 2014
1

Posesorii de biciclete noi sau second hand pot din aceasta luna sa-si asigure bicicletele impotriva furtului sau a talhariei. Pretul unei asigurari pentru bicicleta variaza in functie de suma asigurata si vechimea acesteia.

In cazul unei biciclete noi, cumparate cu 1800 lei, asigurarea costa 180 de lei pentru un an, platita integral. In caz de furt clientul primeste o despagubire de 1.440 lei, intrucat exista o fransiza de 20% care se aplica in caz de dauna. Fransiza este partea din dauna pe care o plateste asiguratul.

Citeste si Inca un hot de biciclete identificat de politistii ieseni

Grawe Romania a anuntat in aceasta luna lansarea in premiera pe piata locala de asigurari a unui nou produs – asigurarea bicicletei impotriva riscurilor de furt si talharie. Produsul este in faza pilot si momentan doi brokeri au exclusivitate de distributie: Otto Broker si CBGlob Broker.

Contactat de HotNews.ro, Victor Sraer, managing partner la Otto Broker, a prezentat detaliile acestei asigurari:

„Asigurarea de furt a bicicletelor este un produs co-branded Grawe – Otto Broker, pe care l-am creat pentru ca am vazut ca exista o problema serioasa in Romania in ceea ce priveste furtul bicicletelor si o dorinta foarte mare a biciclistilor sa poata sa se bucure in liniste si siguranta de pasiunea pe care o au.

Citeste si Sofer adus la disperare de Asirom: „Am ajuns sa merg cu bicicleta din cauza lor” – FOTO
   
Produsul este disponibil in reteaua Otto Broker incepand din aceasta saptamana si am emis deja primele polite. Birourile si agentiile Otto Broker sunt prezente in cele mai mari centre comerciale din Bucuresti, Brasov, Iasi, Constanta, Galati, Focsani, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Calarasi, Odorheiul Secuiesc. Produsul va fi disponibil de asemenea si online foarte curand”.

Cat costa asigurarea si cum se plateste? Ce despagubire primeste un client in caz ca bicicleta ii este furata?

Pretul unei asigurari pentru bicicleta variaza in functie de suma asigurata si vechimea acesteia. Polita se plateste integral sau in maxim doua rate si intra in vigoare a doua zi dupa emitere si dupa ce a fost realizata si inspectia de risc.

Citeste si Furtul de biciclete infloreste la Iasi. Ghid de buzunar pentru protectie

Pentru bicicletele cu vechimea de pana la doi ani vom considera ca suma asigurata este este egala cu valoarea de achizitie a unei biciclete noi, identice sau modelul cel mai apropiat daca cel identic nu mai este in fabricatie. Practic, o bicicleta cu vechimea de pana la doi ani va putea fi asigurata la aceeasi valoare si la acelasi pret ca o bicicleta noua.

Citeste mai multe pe  hotnews.ro

Comentarii
Adauga un comentariu